نصرت الله تاجیک در مطلب تازه خود در وبلاگ نخبگان خبرآنلاین به نقش احزاب در انتخابات انگلیس اشاره کرده است.

این دیپلمات سابق کشورمان در ابتدای یادداشت می نویسد:
«علیرغم همه نظر سنجیهای گوناگون و پیش بینی ها ی ارائه شده بر اساس آنها که معتقد بودند دو حزب اصلی بریتانیا یعنی کارگر و محافظه کار شانه به شانه یکدیگر حرکت میکنند و حائز اکثریت مطلق نمیشوند، اما حزب محافظه‌کار در انتخابات عمومی روز پنجشنبه ۷ می ۲۰۱۵ با کسب ۳۳۰ کرسی از ۶۵۰ کرسی، توانست اکثریت مطلق آرا را کسب و دیوید کامرون، رهبر این حزب در مقام نخست وزیری باقی خواهد ماند.
اگر چه درسهای فراوانی می توان از زمینه ها و نتایج این انتخابات گرفت اما این پیروزی خیلی راحت برای حزب محافظه کار بدست نیامد و رهبر این حزب نیز دوران راحتی در پیش رو نخواهد داشت. استعفای رهبران سه حزب اصلی کارگر، لیبرال دموکرات و ملی‌گرای استقلال بریتانیا بدنبال از دست دادن کرسیهای خود و شکستی که تحمل کردند هم بیانگر مسئولیت پذیری افراد در قبال طرفداران، آحاد جامعه و اینده حضور احزاب در مدیریت اجتماعی دارد و نشان از شرایط سختی است که این کشور در اینده با آن روبرو خواهد شد.»
این عضو وبلاگ نخبگان خبرآنلاین در ادامه نوشته است:
«نظام انتخاباتی این کشور مبتنی بر اکثریت نسبی بوده و در هر حوزه انتخاباتی، نامزدی که بیشتر از رقبایش رأی بیاورد یک کرسی به دست ‌آورده و نماینده مجلس عوام این کشور می‌شود و این فرد لازم نیست اکثریت مطلق آراء مردم را کسب کند ولی در مجلس رهبر حزبی که اکثریت مطلق (نصف به علاوه یک) کرسی‌های پارلمان (۳۲۶ کرسی) را برده باشد، نخست‌‌وزیر می‌شود. در این دور از انتخابات ۳٫۹۷۱ نفر نامزد نمایندگی مجلس که با یکدیگر رقابت کردند در طول تاریخ مبارزات پارلمانی این کشور در پله دوم نسبت به انتخابات قبلی که در سال ۲۰۱۰ برگزار شد و ۴٫۱۵۰ نفر نامزد مجلس شده بودند، قرار میگیرد. تعداد نامزدهای زن در این انتخابات (۲۶.۱٪) نسبت به دور قبلی ( ۲۱.۱٪ ) بود.»
برای خواندن متن کامل این مطلب، لطفا اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 415810

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =