نخستین همایش کارگاهی سازمان های مردم نهاد در استان البرز برگزار می شود

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز از برگزاری نخستین همایش کارگاهی" سازمان های مردم نهاد در استان البرز" طی روزهای 28 و 29 اردیبهشت ماه خبر داد.


به گزارش خبرآنلاین-البرز و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری البرز، "حمیدرضا عسگری مورودی" با اعلام این خبر گفت: آیین افتتاحیه نخستین همایش کارگاهی سازمان های مردم نهاد طی دو روز 28 و 29 اردیبهشت ماه با حضور نمایندگانی از وزارت کشور در سالن میلاد برگزار می شود.

 

وی افزود: نمایندگان سازمان های مردم نهاد در این همایش دو روزه در قالب سرفصل های کارگاهی، آموزشی و نمایشگاهی عملکرد و توانمندی های خود را در معرض دید عموم قرار خواهند داد.

 

عسگری مورودی توسعه کمی و کیفی فعالیت سازمانها مردم نهاد و تداوم سلسله نشست های کارگاهی را از جمله برنامه های آتی در این حوزه برشمرد.

 

 

 

کد خبر 416522

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین