رئیس کل دادگستری استان البرز؛ امکانات ایجاد حتی یک شعبه نداریم

با روی کار آمدن احمد فاضلیان به عنوان رئیس کل دادگستری استان البرز شاهد تغییراتی در برخی معاونت ها هستیم.

خبرآنلاین - البرز: احمد فاضلیان، رئیس کل دادگستری استان البرز در مراسم تودیع و معارفه معاونت مالی، پشتیبانی و اداری دادگستری کل استان البرز که با حضور کُهزادی، معاون اداری و مالی قوه قضائیه در محل دادگستری کل استان البرز برگزار شد با تاکید بر اهمیت حوزه مالی و پشتیبانی در ساختار سازمانی گفت: این معاونت نقشی بی نظیر و بسیار تعیین کننده در جهت دستیابی به اهداف سازمانی دارد و در افزایش کارایی هر سازمان بسیار موثر و تاثیر گذار است.
وی افزود: حوزه مالی در هر سازمانی مثل قلب برای انسان است. اگر قلبی سالم و به خوبی فعالیت کند طبیعتا خون را به جریان می اندازد و به همه اجزای بدن تزریق می کند و شادابی و نشاط را برای اعضا و جوارح و کل بدن به ارمغان می آورد. به همین نسبت اگر حوزه مالی هم حوزه ای توانمند و پویا باشد روح شادابی، نشاط و امید را به سازمان تزریق می کند.
رئیس کل دادگستری استان البرز با اشاره به اینکه یکی از شرایط لازم برای افزایش بهره وری در کارکنان دادگستری وجود آرامش خاطر است، گفت: قضات و کارمندان برای اینکه بهره وری لازم را داشته باشند نباید دغدغه مشکلات معیشتی داشته باشند و حتما باید به نیازهای رفاهی و مادی کارکنان توجه کنیم.
وی با تاکید بر اینکه در استان کمبودهای زیادی وجود دارد، اظهار داشت: 50 درصد فضای دادگستری استان البرز استیجاری است و از نظر تجهیزات وضعیتی نامناسبی داریم در حدی که امکان ایجاد حتی یک شعبه را هم نداریم، همه این‌ها در شرایطی است که40 درصد پست های قضایی و 50 درصد پست های اداری دادگستری استان خالی است و با این شرایط ما چاره‌ای نخواهیم داشت جز اینکه برای رتق و فتق امور مردم به برپایی چادر در محوطه دادگستری پناه ببریم.
گفتنی است طی حکمی از سوی کهزادی معاون اداری مالی قوه قضاییه مهدوی مهر به عنوان معاونت مالی، پشتیبانی و عمرانی دادگستری استان البرز، جانشین حسینی منش که به بازنشستگی نائل شده منصوب شد.

کد خبر 417967

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار