فرمانده سپاه البرز:انتقال آرمان های شهدا به نسل امروز مهمترین وظیفه ماست

فرمانده سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز با اشاره به اینکه دشمان برای ضربه زدن به این انقلاب نقشه‌ها و توطئه‌های بسیاری را طراحی کرده‌اند، گفت: نباید اجازه دهیم که توطئه‌های دشمنان عملیاتی شود.

به گزارش خبرآنلاین-البرز و به نقل از فارس ،‌ سردار علی استادحسینی ظهر امروز پیش ازخطبه‌های نماز جمعه این هفته کرج با اعلام اینکه رزمندگان اسلام در دوران 8 سال دفاع مقدس جانانه در برابر دشمنان ایستادگی کردند و اجازه نداند که ذره‌ای از خاک کشور به دست بیگانگان بیفتد، اظهار کرد: انتقال آرمان‌های شهدا و رزمندگان اسلام به نسل امروز یکی از مهمترین وظایف ما است.

وی ادامه داد: نوجوانان و جوانان امروز باید با الگوگیری از رزمندگان اسلام رشادت و از خودگذشتگی را در خود تقویت کرده و ادامه‌دهنده راه شهدا باشند.

این مسئول با اشاره به اینکه دشمان برای ضربه زدن به این انقلاب نقشه‌ها و توطئه‌های بسیاری را طراحی کرده‌اند، افزود: نباید اجازه دهیم که توطئه‌های دشمنان عملیاتی شود، بنابراین با ادامه راه شهدا، ولایتمداری و پیروی از دستورات مقام معظم رهبری توطئه‌ها و نقشه‌های دشمنان را خنثی کنیم.

استادحسینی با اشاره به نزدیک شدن به سالروز آزادسازی خرمشهر گفت: رزمندگان اسلام با آزادسازی خرمشهر اقتدار، صلابت و از خودگذشتگی خود را به جهانیان ثابت کردند.

فرمانده سپاه استان البرز خاطرنشان کرد: آنچه که در دوران هشت سال دفاع مقدس مقدس شاهد بودیم، همه ایثار و شهادت بود، بنابراین باید با تمام توان بر انتقال آرمان‌های شهدا به نسل امروز و آیندگان تأکید داشته باشیم و آنها را موظف بر حفظ این آرمان‌ها کنیم.

وی با بیان اینکه ما هیچ گاه جنگ طلب نبوده‌ایم ،گفت: دشمن همواره کشور ما را مورد تهدید قرار می‌دهد اما هر بار اقتدار و هوشیاری مردم و مسئولان توطئه‌ها و نقشه‌های شوم دشمنان را از بین می‌برد.

استادحسینی خاطرنشان کرد: امروز نیز هنگامی که دشمن دید با جنگ نظامی نمی‌تواند به اهداف شوم خود نزدیک شود، جنگ نرم را در کشور پیاده ‌سازی کرد و تفکرات و ذهن نوجوانان و جوانان ما را مورد هدف قرار داد.

وی ادامه داد: برای خنثی کردن و از بین بردن این توطئه دشمنان نیز باید اقدامات فرهنگی مناسبی صورت گیرد و با اطلاع‌رسانی نسل امروز را از این توطئه دشمنان بیش از پیش آگاه کرد.

 

کد خبر 418776

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار