به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ایلام ، مراسم تودیع و معارفه امور عشایری شهرستان چرداول برگزار شد. در این مراسم حسین امرایی به عنوان مدیر جدید امور عشایری شهرستان معرفی و از زحمات علی جوادی قدردانی شد.
مدیر کل امور عشایری استان ایلام؛ علی سلیمی در این مراسم اظهار کرد که بنابر فرموده امام خمینی(ره) عشایر ذخایر انقلابند و امروزه این قشر بهترین نمونه برای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی هستند و کمک به عشایر کمک به تولید است و بهره مندی از این پتانسیل عظیم نیازمند همکاری تمامی دستگاه هاست.
فرماندار چرداول ؛ پرویز کولانی در ادامه این مراسم با طبیعی و سالم خواندن زندگی عشایری خواستار استفاده از این ظرفیت در راستای توریسم و گردشگری شد.
گفتنی است از جمعیت 70 هزار نفری چرداول، 3775 جز جمعیت عشایری شهرستان هستند که محصولات مختلفی نظیر روغن حیوانی،کشک، گوشت ، شیر و عسل تولید می کنند.

در مراسم تودیع و معارفه امور عشایری شهرستان چرداول عنوان شد.
کد خبر 418983
نظر شما