به گزارش برنا، دبیرکل جامعه وعاظ تهران با اشاره به خبر فارس، گفت: در خبر مزبور آمده که اولاً بنده گفتهام جامعه وعاظ از سخنان رحیممشایی قانع نشدهاند و همچنین از داوود احمدینژاد برای پاسخ به صحبتهای مشایی دعوت به عمل آوردهام.
حجتالاسلام شجونی هر دو مطلب را خلاف واقع دانست و افزود: خبرنگار فارس با اصرار از من خواست که چرا داوود احمدینژاد را دعوت نمیکنید و من در پاسخ به ایشان گفتم مسوول این کار امیریفر، معاون اجرایی جامعه وعاظ است.
وی اضافه کرد: اینکه من گفتهام جامعه وعاظ قانع نشده، هم کذب است، من در این مصاحبه تاکید کردم بسیاری از وعاظ جوان، کاملاً قانع شدهاند.
دبیرکل جامعه وعاظ تهران بیان کرد: در این مصاحبه گفتم در حالی که اصلاحطلبان در لندن اتاق فکر تشکیل میدهند، ما باید مواظب شیطنتها باشیم.
حجتالاسلام شجونی با انتقاد از انتساب اخبار نادرست به وی اضافه کرد: بعضیها هر چه ما میگوییم، چیز دیگری مینویسند.
نظر شما