دانشمندان کمبریج اعلام کردند: یک گام دیگر در جهت ساخت پانکراس مصنوعی برای کودکان مبتلا به دیابت نوع اول پیش رفته‌اند.

ایسنا نوشت:

  این سیستم جدید موسوم به پانکراس مصنوعی قادر خواهد بود دیابت را در کودکان کنترل کند. این گروه از دانشمندان الگوریتم جدیدی را بر مبنای این سیستم طراحی کرده و آزمایشات موفقی را روی آن انجام داده‌اند.

این پژوهش جدید که شرح آن در مجله پزشکی و معروف لانست به چاپ رسیده نشان می‌دهد که استفاده از یک سیستم پانکراس مصنوعی در طول شب به میزان قابل توجهی خطر بروز هیپوگلیسمیا را کاهش می‌دهد که طی آن سطح قند خون به هنگام خواب تا حد خطرناکی افت می‌کند. این حالت که هیپند نام دارد یک نگرانی مهم برای کودکان و بزرگسالان مبتلا به دیابت نوع یک است.

به گفته دانشمندانی که این تکنیک را طراحی کرده‌اند؛ یک سیستم پانکراس مصنوعی ترکیبی از یک وسیله کنترل دائمی گلوکز و یک پمپ انسولین است که هر دو در حال حاضر در بازار موجود هستند و از یک الگوریتم کامل و دقیق برای محاسبه میزان مناسب انسولین جهت تحویل آن بر اساس سطح گلوکز در هر لحظه در خون استفاده می‌کند. استفاده این سیستم روی 17 کودک و نوجوان 5 تا 18 ساله و مبتلا به دیابت نوع یک امیدوار کننده بوده است.

کد خبر 42145

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین