کاربران گیلانی خبرآنلاین شکایت کرده اند که خطوط تلفن در گیلان اکثرا فیبر نوری است و به همین دلیل، شرکت های اینترنتی جز خود مخابرات نمی توانند خدمات ارائه دهند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یکی از مخاطبان سرویس مشکلات مردم در کامنتی نوشته: «سلام. متاسفانه در استان گیلان اکثر خطوط تلفن فیبر نوری شده و شرکت های اینترنتی به ما خدمات نمی دهند. می گویند باید کابل مسی باشد. مخابرات این کار را کرده که همه از خودش اینترنت بگیرند؟»


نظری، مدیربازاریابی مخابرات گیلان در توضیح این مطلب میگوید: مسئله تبدیل کابل های مسی، در تمام کشور وجود دارد چرا که اصلا کابل مسی صرفه اقتصادی ندارد.


او ادامه می دهد: این مشکل را چهارماه گذشته داشتیم که با جلساتی که برگزار شد به راهکار برای حل این مشکل رسیدیم.
نظری می گوید: در حال حاضر باکس هایی نصب شده که شرکت هایی مثل شاتل و اندیشه سبز توانسته اند به وسیله ی آن تجهیزات بدون نیاز به کابل مسی به مشترکانشان خدمات بدهند.


نظری توضیح می دهد که در حال حاضر هیچ محدودیتی برای شرکت های ارائه دهنده اینترنت وجود ندارد و هر شرکتی که بخواهد می تواند با نصب تجهیزات و گرفتن مجوز، از این امکان برخوردار شود و علت این که این اتفاق نیفتاده، کند بودن خود شرکت های اینترنتی است.


مدیر بازاریابی مخابرات گیلان در پایان می گوید: این اشتباه در ذهن مردم جا گرفته که ما با تبدیل فیبر نوری به دنبال ارائه خدمات اینترنتی خودمان هستیم اما مخابرات با ایجاد امکان فنی برای سایر شرکت های اینترنتی، به این شبهه پایان داد.

17304

کد خبر 421598

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۵:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
    55 1
    سلام.این مشکل ما تو تهرانم داریم ما منطقه پانزده زندگی میکنیم چند بار با شرکتهای مختلف اینترنتی تماس گرفتیم برای اینترنت پر سرعت به ما گفتن منطقه شما فیبر نوری داره نمیتونیم خدمات ارايه بدیم ما هم ناچار به استفاده اینترنت مخابراتیم که مرتب قطع و وصل میشه....
    • بی نام A1 ۰۶:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
      20 1
      ما هم در منطقه 2 تهران دقیقا همین مشکل رو داریم
    • بی نام LU ۰۸:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
      34 2
      دوست عزیز این که در قرن 21 در کشوری به خاطر فیبر نوری اینترنت به مردم نمیدن، جای تعجب داره و درواقع بسیار مضحک و هم خنده آوره و هم گریه آور
  • مظاهری IR ۰۷:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
    30 0
    این مشکل بسیار جدی هست و باید سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده بطور جدی وارد این قضیه بشود. این حرفی که این دوست مسئول در مخابرات بیان داشتند، هرگز شرکتها تائید نمی کنند. در منطقه یوسف آباو و سعادت آباد و شهرک غرب، حتی مناطقی مثل هفت تیر و مطهری و شهید بهشتی، شدیدا این معضل وجود داره.
  • ايمان A1 ۰۷:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
    20 0
    سلام.اين مشكل رو ماهم تو كرمان تو محدوده مركز تلفن هندوزاده داريم شركتها ميگن به خطهاي فيبرنوري نميتونن اينترنت بدن
  • بی نام IR ۰۷:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
    16 0
    این مشکل در آبادان هم مدتهاست وجود دارد
  • محمدرضا A1 ۰۷:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
    12 0
    «سلام. متاسفانه درشهرستان شاهرود هم اکثر شهرکها خطوط تلفن فیبر نوری شده و شرکت های اینترنتی به ما خدمات نمی دهند. از مسئولین این شهرستان درخواست رسیدگی به این مشکل را داریم.
  • بی نام IR ۰۸:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
    9 12
    همه جای دنیا فیبر نوری شده چون سرعتش بالاتره،من فکر کنمشرکت ها دنیال بهانه هستند که اینترنت را گرانتر بفروشند و فعلا دست نگه داشتند
  • بی نام IR ۱۱:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
    12 0
    سلام این مشکل در اهواز منطقه گلستان هم هست. تنها شرکت اسیا تک خدمات میدهد که انهم به گفته خودشان به دلیل ازدحام کاربران در این منطقه برای این شرکت، نتوانسته خدمات مطلوبی ارائه دهد.
  • بی نام A1 ۰۹:۴۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    10 1
    این کار مخابرات فقط و فقط برای این هست که هیچ حق انتخابی برای مشترکین نگذارد و اینترنت بی کیفیت و سرعت پایین خودش رو به خورد مردم بدهد
  • مرتضی A1 ۰۴:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷
    7 1
    متاسفانه من هم همین مشکل رو دارم . جالب تر اینه که طرح های شرکت مخابرات در مقایسه با طرح های شرکت های دیگه به مراتب گرونتره یه طرح شرکت شاتل داره با قیمت 16 هزار تومن با هزینه نصب و راه اندازی می شه حدود 25 هزار تومن مثل همون طرح تازه با حجم دانلود کمتر رو مخابرات ماهیانه 20 هزار تومن کسر میکنه یعنی در سال 240 هزار تومن یعنی 10 برابر گرونتر من اگه یه شرکت دیگه بتونه روی خطم اینترنت بده حتی یک ثانیه هم از اینترنت مخابرات استفاده نمیکنم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین