ایسنا نوشت:

عضو انجمن روان‌شناسان ایران گفت: ماهواره کاری کرده که حرمت‌ها شکسته شده و روی افکار مردم تأثیر گذاشته است و این‌ها اوج تخریب ماهواره است.

عظیم دارایی‌فاضلی در میزگرد تخصصی با موضوع ماهواره ، با اشاره به اینکه برخورد قهری با ماهواره پیامدهای نامطلوب داشته است، افزود: براساس آمار بیش از 90 درصد مردم ایران ماهواره دارند و در این بین نه تنها خانواده‌های غیرمذهبی بلکه حتی خانواده‌های مذهبی هم از ماهواره استفاده می‌کنند.

وی اظهار کرد : اهدافی که ماهواره دارد به‌صورت غیرمستقیم است. سریال‌های ادامه‌دار پخش می‌کند، فیلم پخش نمی‌کند چون بعد دو ساعت تمام می‌شود و فراموش می‌شود اما سریال‌های 100 قسمتی و بیشتر می‌سازند که 10 قسمت اول بحث غیراخلاقی هم ندارد برای همین پدر، مادر، دختر و همه باهم فیلم خانوادگی را می‌بینند اما 10 قسمت بعد روان‌شناسان می‌گویند که به‌صوت غیرمستقیم قُبح‌ها شکسته می‌شود، بحث‌های غیراخلاقی راحت‌تر بیان می‌شود.

این مدرس دانشگاه تصریح کرد: بیشتر مردم ایران نسبت به سریال‌هایی که ادامه‌دار باشد علاقه نشان می‌دهند. آن‌ها سریال‌های 100 الی 200 قسمتی می‌سازند همان‌که تمام شود سریال دیگری می‌سازند و این چنین روی افکار مخاطبان که اکثراً هم زنان خانه‌دار هستند تاثیر می‌گذارند.

دارایی‌فاضلی اضافه کرد: الان ماهواره در سطح مهدکودک‌ها برنامه دارد ما اگر بخواهیم کیفی برای بچه‌مان بخریم شخصیت ایرانی نمی‌خریم چون بچه قبول نمی‌کند چون آن‌ها روی افکار مردم از کودکی تا بزرگسالی کار کرده‌اند.

وی بیان کرد: در حال حاضر دشمن لشگرش را در خانه‌های ما آماده می‌کند یعنی الان هر خانه یک لشگر و نیرو برای آمریکا دارد هم‎اکنون هر خانواده‌ای که بگوییم ماهواه را جمع کند می‌گوید بگذارید این سریال تمام شود، سریال تمام می‌شود اما سریال بعدی شروع می‌شود و جایگزین قبلی می‌شود.

عضو انجمن روان‌شناسان ایران به پیامدهای منفی ماهواره اشاره کرد و گفت: ماهواره کاری کرده که حرمت‌ها شکسته شده، روی افکار مردم تاثیر گذاشته و این‎ها اوج تخریب ماهواره است.

دارایی فاضلی گفت: ماهواره اول شیرین است ولی به‌تدریج یک سمی را وارد بدن می‌کند که وابستگی و اعتیاد می‌آورد و برگشت هم ندارد.

وی خاطرنشان کرد: مشکل خوراک فکری است که صداو سیما انجام نمی‌دهد اگر آسیب‌های ماهواره و اثرات مخرب آن روی خانواده را بتوان با حضور کارشناسان مستندسازی کرد و به‌صورت مستمر از تلویزیون پخش کرد می‌توان ماهواره را جمع کرد.

فاضلی‌دارایی گفت: اگر مردم آگاهی داشته باشند می‌توان بساط ماهواره را جمع کرد الان زن و مرد علناً به‎هم خیانت می‌کنند چون ماهواره تبلیغ کرده و تاثیرگذار بوده است اما اگر آسیب‌های ماهواره در برنامه‌های مستند بیان شود، می‌توان ماهواره را کنار گذاشت.

۴۷۴۷

کد خبر 422283

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 18
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • فرهاد A1 ۰۵:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۳
    25 8
    براساس کدام آمار بیش از 90 درصد مردم ماهواره دارند؟ میشه منبع آمارتون رو ذکر کنید؟ چطوری از همه مردم ایران آمار گرفتید؟ روش پژوهش چطور بوده؟ آخه همینچوری که نمیشه حرف زد.
    • بدون نام ۰۷:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۳
      11 3
      خوشم مياد چيزى به اسم علم آمار و احتمال به گوشت نرسيده!
    • فرهاد A1 ۱۴:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۳
      2 2
      شما که به گوشت خورده میشه بگید چطوری آمار می گیرند؟ مثلا در مورد ماهواره چطور از مردم سوال کردند؟ چطور نتایج را راستایی آزمایی کردند؟ جامعه آماری کجا بوده؟ چه مدل آماری دنبال کرده؟ نوع تحقیق چی بوده؟ شیوه ارزیابی چی بوده؟ این تحقییق نوع دانشجویی بوده ؟ تز کارشناسی بوده؟ ارشد بوده یا دکتری بوده؟ کی نتایج رو تأیید کرده؟
  • محمدجواد A1 ۰۵:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۳
    28 3
    عزیز شما هم جزء همون 90 هستید؟
  • همایون A1 ۰۵:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۳
    22 22
    ما نداریم
    • بی نام A1 ۰۶:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۳
      11 2
      ولی ما داریم
    • بی نام IR ۰۹:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۳
      6 5
      منم ماهواره ندارم چون پدرم قبول نمیکنه
    • بی نام A1 ۱۰:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۳
      8 5
      من داشتم دیدم خوب نییت بعد از یه سال جمع کردم و خیلی هم خوشحالم.الان هم خیلی تلوزیون خودمون رو هم نگاه نمیکنم چون چیزی نداره ولی به هر حال هیچی بهتر از چیز بده..به خاطر شبکه های مستهجن هم ماهواره رو جمع نکردم اتفاقا به خاطر شبکه های فارسی زبان که صدها مرتبه بدتر از شبکه های مستهجن هستن ماهواره رو جمع کردم....در کل به عنوان کسی که تجربه کرده میگم که واقعا ماهواره نابود کننده است و اونایی هم که منکر این قضیه هستن صبر کنند تا 67 سال دیگه خودشون میفهمن.البته اگه چشمشونو باز کنن الان هم خیلی چیزارو میتونن ببینن ولی نمیخوان ببینن..واقعا مردم ما خیلیاشون نمیدونن که چی باید ببینن و چی نباید ببینن.اگه میدونستن نمیذاشتن بچه ی 67 ساله آگهی های ممربوط به بزرگسالان رو ببینه بعضی فیلم هارو که دیگه هیچی
  • بی نام IR ۰۵:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۳
    15 28
    نه ما داریم ن بیشتر همسایه هامون دیگه مونده با خانواده فسخ و فوجورببینیم مذهبی هم نیستم ولی بنیان خانواده از بین بره جامعه ویران میشه
    • بی نام A1 ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۳
      7 8
      ازاظهار نظر و نوشتنت میزان اطلاعاتت کاملا معلوم و مشخصه اولا فسخ و فوجور نیست بلکه فسق و فجور درسته دلبندم بعد هم بنیان خانواده ای که بند به چند تا کانال باشه و بخواد ازبین بره یعنی از اولش اصلا بی بنیان و بی ریشه بوده
  • رضا A1 ۰۵:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۳
    7 23
    ويا به عبارت بهتر نود درصد ايرانيان خلافكارن
  • علی A1 ۰۶:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۳
    36 2
    شما وقتی دیش منو از پشت بام جمع میکنی بیشتر از اینکه به حقوق من تعرض کرده باشی، به شعور من بی احترامی کردی، یعنی شما فکر میکنی من نمیتونم تشخیص بدم چیو باید نگاه کنم چیو نگاه نکنم. ضمناً سوال من از شمای روانشناس اینه که قبل از همه گیر شدن ماهواره، هیچ فسادی توی این کشور نبوده؟
  • بی نام A1 ۰۶:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۳
    10 11
    90 که بعیده اما حرمت شکنی برخی برنامه های تلویزیون های ماهواره ای وحشتناک است.
  • بی نام RO ۰۷:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۳
    6 2
    الان دیگه همه مشکلات حل شده فقط ماهواره مونده
  • بی نام A1 ۰۸:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۳
    4 3
    چرا به مسیولان صداوسیمای ملی اعتراض نمیکنید که همه مردم ایران را ازدیدن برنامه های داخلی فراری داده صداوسیما فقط برای قشرمحدودی یابه قول شما ده درصد مردم برنامه داره یعنی صدا وسیمای ملی مال ده درصد مردمه ونوددرصد بقیه حقی در تلویزیون ملی ندارند
  • بی نام AU ۱۰:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۳
    8 0
    کاش هر کسی در حوزه تخصص خود حرف می زد. این جناب روانشناس بهتر است در زمینه تخصصی خود صحبت کند. ایشان این آمار ۹۰ درصدی را از کچا اورده اند. همین جوری از روی شکم که نمی شود آمار داد
  • مخبر A1 ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۳
    8 3
    من ماهواره ندارم و فعلا قصد خریدش را ندارم. ولی سوال دارم: امسال چرا جشنواره فجر را مستقیم پخش نکردند؟ چرا پارسال ده بار سانسورش کردند. به نظرم بهتره بگذارند حرفها زده شود. مردم شعور دارند.
  • بی نام A1 ۱۲:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۳
    6 2
    حافظ میفرماید: هزار نکتهٔ باریک‌تر ز مو این‌جاست نه هر که سر بتراشد قلندری داند جناب روانشناس بهتر نبود فقط در زمینه تخصصی که داری نظر کارشناسی میدادی بعد این آمار 90 درصد رو از کجا آوردین .این از نوع آمارهایی نیست که در دولت قبل ارائه میشد ؟ و نکته آخر واقعا به سخنانی که گفتی باور داری در تمام دنیا به جز ایران که ممنوعه مردم از این وسیله استفاده میکنن آیا همه به بیراه رفتن ؟ نکته آخر علم و تکنولوژی با سرعت در حال پیشرفته و کسی هم نمیتونه مانعش بشه پس علاج واقع رو قبل از وقوع باید کرد مثل واکسیناسیون که بدن رو طوری مقاوم میکنه که با وجود بیماری کسی بیمار نمیشه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین