بخشدار آسارا با آیت الله حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرستان کرج دیدار و گفتگو کرد.

خبرآنلاین- البرز به نقل از روابط عمومی بخشداری آسارا، بخشدار آسارا در این دیدار با ارائه گزارش کامل از موضوعات مختلف فرهنگی، اجتماعی و مسائل و مشکلات بخش، درخصوص رفع مشکلات و بهبود وضعیت پیشنهادات خود را مطرح نمود.
اسفندیارنژاد ضمن تشریح برنامه ها و اهداف بخشداری اظهار امیدواری کرد تا انشاالله در آینده نزدیک با حمایت ویژه مسئولین استانی و شهرستانی شاهد تسریع در رشد و شکوفایی بخش آسارا در همه زمینه ها بویژه موضوعات فرهنگی و اجتماعی باشیم.
آیت الله حسینی همدانی نیز خدمت صادقانه به مردم را از بزرگترین مواهب الهی دانست و تصریح کرد: باید قدردان موقعیت ها و جایگاههای که در آن خدمت به مردم بروز و ظهور پیدا می کند باشیم.
ایشان در ادامه ضمن تقدیر از پیگیریهای مجدانه بخشدار آسارا، درخصوص رفع مشکلات بویژه دغدغه های فرهنگی وی، رهنمودهای لازم را بدین منظور ارائه و برای همکاریهای آتی قول مساعد داد.

کد خبر 423480

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین