سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی وتوسعه منطقه ای استانداری البرز بر تقویت تشکل های بخش خصوصی در این زمینه تاکید کرد و گفت: با حمایت از این تشکل ها می توان شاهد پیشرفت در حوزه کشاورزی باشیم.

خبرآنلاین - البرز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری البرز، عباداله کامکار در نشست تخصصی اقتصادی تدوین برنامه ششم توسعه استان با حضور معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري و مدير كل امور اقتصادي و بين الملل استانداري البرز و جمعي از مديران دستگاه هاي اجرايي برگزار شد اظهار داشت: حمایت از ایجاد و تقویت تشکل های بخش خصوصی در چارچوب سیاست های دولت در سطح استان ، بهینه سازی نظام بهره برداری، نظارت بر صدور مجوزها و حمایت از صنایع کوچک تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی از اولویت های اصلی استان است.
در اين جلسه فرصت ها و تهديد هاي مربوط به توسعه بخش صنعت، معدن و تجارت مطرح شده و ارائه راهكار و برنامه ريزي هاي دقيق تر به جلسات بعدي موكول شد.
اهم مباحث اين جلسه توجه به صنايع دانش بنيان، كم آب بر و با حداقل آلايندگي، بود كه با آماده شدن سند آمايش استان، اهداف و برنامه ها مشخص شده و با اولويت بندي به آنها رسيدگي مي شود. در اين نشست 23 فرصت و 53 تهديد بيان شد، برخي مباحث مانند نيروگاه منتظر قائم(ع)، را مي توان از ضعف و قوت استان دانست كه با توجه به بررسي هاي بيشتر در مورد اين گونه مباحث تصميم گيري مي شود.

کد خبر 423483

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین