به دنبال مرگ مغزی سه بیمار، امرمرگ مغزی سه بیمار، امروز ۹ پیوند عضو به بیماران نیازمند ، جان تازه ای به شش بیمار بخشید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در اصفهان، پرویز کاشفی در این ارتباط به مهر اظهار داشت: با هماهنگی واحد فراهم آوری اعضای پیوند مركز آموزشی درمانی الزهرا (س)، سه عضو از بیمار مبتلا به مرگ مغزی به بیماران نیازمند پیوند، اهدا شد.

وی بیان داشت : احمد عابدی ۵۰ ساله از جانبازان كه براثر سكته مغزی در مركز آموزشی درمانی الزهرا (س) بستری و دچار مرگ مغزی شده بود، پس از اخذ رضایت از خانواده و بعد از انجام مراحل مربوط به تائید مرگ مغزی، تحت عمل جراحی برداشت اعضا قرار گرفت.

رئیس بیمارستان الزهرا (س) اصفهان یادآور شد: دو كلیه و كبد نامبرده جهت پیوند به بیماران نیازمند عضو اهدا شد.

وی افزود: همچنین حسن محمدی ۵۴ ساله كه براثر خونریزی مغزی در بیمارستان شهید صدوقی بستری و دچار مرگ مغزی شده بود با رضایت خانواده به مركز آموزشی درمانی الزهرا (س) انتقال یافت و بعد از انجام مراحل مربوط به تائید مرگ مغزی، تحت عمل جراحی برداشت اعضا قرار گرفت.

کاشفی اضافه کرد: سه عضو از بیمار مبتلا به مرگ مغزی به بیماران نیازمند پیوند وجان تازه ای به بیماران بخشید.

وی اضافه کرد: فاطمه بیگم حسینی ۵۳ ساله نیز كه براثر خونریزی مغزی در بیمارستان دكتر غرضی بستری و دچار مرگ مغزی شده بود، پس از اخذ رضایت از خانواده انسان دوستش به مركز آموزشی درمانی الزهرا (س) انتقال یافت و بعد از انجام مراحل مربوط به تائید مرگ مغزی، تحت عمل جراحی برداشت اعضا قرار گرفت.

کد خبر 423902

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین