دستگیری اعضای گروهک سارقان مسلح و قاتل در لرستان

به گزارش خبرآنلاین به نقل از موج ، سردار محمد قنبری در نشست خبری که شامگاه دوشنبه در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی لرستان برگزار شد، اظهار داشت: در تاریخ 17 اسفند 93 در محله اسدآبادی خرم‌آباد درگیری مسلحانه‌ای رخ می‌دهد که در اثر آن، شخصی بنام محمدولی پور سپهوند به ضرب گلوله به قتل می‌رسد. -

به گزارش خبرآنلاین به نقل از  موج سردار محمد قنبري در نشست خبري که شامگاه دوشنبه در ستاد فرماندهي نيروي انتظامي لرستان برگزار شد، اظهار داشت: در تاريخ 17 اسفند 93 در محله اسدآبادي خرم‌آباد درگيري مسلحانه‌اي رخ مي‌دهد که در اثر آن، شخصي بنام محمدولي پور سپهوند به ضرب گلوله به قتل مي‌رسد.
وي افزود: پليس قاتل را شناسايي مي‌کند اما پس از پيگيري هاي فراوان موفق به دستگيري آنها نمي‌شود.
سردار قنبري گفت: در يک ماه پيش قرار بود مجرمي از زندان به دادگاه منتقل شود، که اين گروهک سارقان مسلح که با متهم ارتباط داشته تلاش مي‌کنند که در اين فاصله متهم را فراري دهند، پليس که از نيت آن‌ها آگاه مي‌شود از انتقال متهم جلوگيري مي‌کند و در اين زمينه موفق نمي شوند.
وي ادامه داد: پليس براي دستگيري گروهک موردنظر کمين مي‌کند موفق به شناسايي آن‌ها مي‌شود اما در پي درگيري‌هايي که رخ مي‌دهد سردسته باند مجرمان مجروح و بعد متواري مي‌شود.
قنبري اضافه کرد: سارقين در منزل زني که همدستشان بود و ساکن کرج است پنهان مي‌شوند و درنتيجه پليس بار ديگري در دستگيري اين فرد ناکام مي‌ماند.
فرمانده نيروي انتظامي استان لرستان گفت: سارقين اين باند بعد از مدتي اقدام به سرقت يک دستگاه پرايد، مي کنند و به دنبال آن درصدد اقدام به سرقت مسلحانه از يک طلافروشي در کرج برمي‌آيند که بعد از شکايت صاحب پرايد، مجرمان تحت تعقيب قرار مي‌گيرند و موفق به سرقت از طلافروشي نمي‌شوند.
وي تصريح کرد: در درگيري‌هاي اين سارقين در کرج يک افسر پليس به شهادت مي رسد.
فرمانده نيروي انتظامي لرستان گفت: پليس موفق شد شب گذشته اين باند را در محله 60 متري خرم‌آباد متوقف کند.
وي گفت: مجرمان با خوردن قرص سعي داشتند که خودکشي کنند تا دست قانون به آنها نرسد که به سبب آن دو نفر از مجرمان فوت مي‌کنند و دو نفر ديگر به بيمارستان منتقل مي‌شوند.
وي يادآورشد: مهم‌ترين جرم‌هاي اين گروهک درگيري با کارکنان نيروي انتظامي جهت فرار مجرم، قتل محمد ولي‌پور سپهوند، سرقت مسلحانه از طلافروشي در دزفول، سرقت يک دستگاه خودرو، تيراندازي در خرم‌آباد، بروجرد و دورود و ايجاد رعب و وحشت است.
وي در پايان گفت: والدين مسئول اصلي مراقبت از فرزندان محسوب مي شوند و بايد توجه داشته باشند که موثرترين راه براي جلوگيري از گرفتارشدن فرزندان به آسيب هاي اجتماعي توجه بيشتر به فرزندان است که نگذاريم به صورت آزاد و بدون نظارت با اشخاص ناباب معاشرت داشته باشند.

کد خبر 424055

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار