۰ نفر
۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۶
نشست زمین و ایجاد گودال عمیق

نشست زمین در روستای محمد شاهلو در مرز بین دو استان زنجان و کردستان باعث ایجاد گودالی بزرگ و عمیق در زمین های کشاورزی این روستا شده است.

 

 

 

 

 

 

روز ۱۵ خردادماه یکی از اهالی روستای محمد شاه‌لو زمین خود را با تراکتور شخم می‌زند و به خانه برمی‌گردد. بعد از برگشتن به خانه زمین کشاورزی‌اش به عمق ۲۰ و ابعاد ۳۰۰ مترمربع به شکل دایره نشست می‌کند.

بنا به گفته اهالی یکی از روستاهای اطراف این گودال از ابتدای پدیدآمدن خود در دفعات مختلف ریزش داشته و اندازه دهانه گودال بزرگتر شده است.

بخشدار افشار، عمق این فروچاله را هشت متر تخمین زد و گفت: در حال حاضر آب از در این چاله وجود دارد و هنوز کارشناسان در خصوص علت اصلی وقوع این امر نظری نداده اند.

بیگدلی گفت: جنس خاک این چاله آهک است و باید منتظر نظر کارشناسان باشیم تا در خصوص دلیل اصلی وقوع این رخ داد طبیعی نظر بدهند، چون احتمال وقوع رخ داد مشابه نیز می رود.

او گفت: در حال حاضر دور این فروچاله نوارکشی شده است همچنین اطلاع‌رسانی کامل به دهیاران منطقه نیز صورت گرفته تا مردم از تجمع و تردد در محل خودداری کنند.

منبع:مهر
24282 

کد خبر 425810

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • فرشید US ۰۹:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۴
    17 6
    این اتفاق به دلیل وجود خاکهای رمبنده رخ داده. یه پدیده طبیعیه که اطراف همدان هم اتفاق میفته.
    • بی نام IR ۰۵:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۵
      6 1
      جناب کارشناس به هیچ وجه طبیعی نیست. این اتفاق در همدان ناشی از اضافه برداشت آب توسط نیروگاه شهید مفتح و همین طور مصرف غیر مجاز آب توسط سیب زمینی کاران و کشاورزان منطقه است.
  • کوروش IR ۰۶:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۵
    1 1
    باسلام فرشید جان رخداد طبیعی نیست اونجا یه محوطه باستانی هست که فعلا زیر خاک مونده سالهای بعد سرلز خاک بیرون میاره ومتوجه میشین.از دایره بودن گوال میشه حدس زد
  • بی نام RO ۰۹:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۵
    2 0
    این کاره مریخی هاست. خی خی خی....

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین