مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

واحد مرکزی خبر نوشت:

معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزیر امور خارجه که برای دیدار با مقامات اقلیم کردستان عراق به اربیل سفر کرده است، صبح یکشنبه با آقای قاضی احمد زبیر رئیس قوه قضاییه اقلیم کردستان عراق دیدار و درخصوص همکاری‌های دوجانبه و نیز مسائل قضایی و کنسولی ایرانیان مقیم و فعالان اقتصادی و تجاری کشورمان در منطقه یادشده گفتگو و تبادل نظر کرد.
حسن قشقاوی با اشاره به اهمیت همکاری‌های ایران و عراق و نیز اقلیم کردستان و حجم بسیار بالای رفت و آمدهای اتباع دو کشور، بروز برخی مسائل قضایی را برای اتباع ایرانی و عراقی در خاک دو کشور، طبیعی خواند.

وی در عین حال بر لزوم مشورت‌های مستمر فی‌مابین به منظور کاستن از مشکلات و حل و فصل هر چه سریع‌تر مسائل و مشکلات حقوقی، قضایی و کنسولی شهروندان و همچنین سرعت بخشیدن به روندهای قضایی برای تعیین تکلیف افراد بازداشتی و زندانیان تأکید کرد.

معاون وزیر امور خارجه کشورمان وجود چهار موافقتنامه حقوقی و قضایی میان ایران و عراق را مبنایی محکم و قابل اتکا برای همکاری‌های قضایی و حقوقی میان دو کشور ارزیابی کرد.
وی در ادامه رسیدگی هر چه سریع‌تر را به مسائل حقوقی و قضایی شهروندان ایرانی، منطبق با اسناد یاد شده خواستار شد.
قشقاوی همچنین مسئله زندانیان ایرانی در اقلیم کردستان را از موضوعات جدی مورد توجه جمهوری اسلامی ایران توصیف و اظهار امیدواری کرد که در چارچوب مذاکرات و تفاهم انجام شده، روند انتقال آنها به کشورمان به‌زودی صورت پذیرد.


رئیس قوه قضاییه اقلیم کردستان عراق هم در این دیدار با اظهار خرسندی از فرصت فراهم شده در این سفر برای تبادل نظر درخصوص موضوعات مورد علاقه، بر آمادگی شورای قضایی اقلیم کردستان به منظور گسترش همکاری‌ها در زمینه‌های قضایی، حقوقی و کنسولی تأکید کرد.

قاضی احمد زبیر با تشکر از حمایت‌های تاریخی جمهوری اسلامی ایران از مردم کرد و عراق و تأکید بر اهمیت فراهم‌سازی شرایط حقوقی مناسب با نظرها و فعالیت‌های اقتصادی و تجاری اتباع دو کشور ایران و عراق، آمادگی خود را برای حداکثر همکاری‌ها در این خصوص اعلام کرد.
وی اظهار امیدواری کرد که در سفر آینده خود به جمهوری اسلامی ایران بتواند از نزدیک با مقامات قضایی کشورمان تبادل نظر کند.
قاضی احمد در پاسخ به درخواست طرف ایرانی درخصوص اطلاع‌رسانی به‌موقع به سرکنسولگری ایران درباره افراد بازداشتی و سرعت بخشیدن به روندهای قضایی این افراد و همچنین انتقال آنان تأکید کرد: این موضوع را با نظر مثبت و با جدیت دنبال خواهد کرد.

52261

کد خبر 426201

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین