روزنامه فیگارو چاپ پاریس در یادداشتی تحت عنوان" احمدی‌نژاد غرب را به سخره گرفته است"مواضع دوپهلوی احمدی‌نژاد را مورد انتقاد قرار داده است.

در این یادداشت آمده است:رییس‌جمهور ایران دستور آغاز غنی‌سازی را صادر کرد.این بازی احمدی‌نژاد به چه معناست؟او هفته پیش اعلام کرد ایران آماده معامله با غرب بر سر پرونده هسته‌ای این کشور است.اما روز گذشته گفت که ایران غنی‌سازی را از سر می‌گیرد.

این در حالی است که اظهارات او واکنش های زیادی را در غرب به دنبال داشته است و بسیاری بر این اعتقادند که او هشدارهای غرب را با این مواضع خود به سخره گرفته است.شاید به اعتقاد برخی از کارشناسان و تحلیل‌گران دلیل مواضع ضد و نقیض احمدی نژاد برانگیختن همین اظهارات در غرب و تحریک آنها باشد.

در ادامه این یادداشت آمده است: احمدی‌نژاد همچنان از سوی جناح محافظه‌کاران و اصلاح طلبان در ایران تحت انتقادات شدید قرار داشته و دولت او را محکوم می‌کنند که به شدت خشونت و دستگیری را در پیش گرفته است.

فیگارو در ادامه به اظهارات علی مطهری اشاره کرده و می‌نویسد:دلیل این دستگیری‌های دسته‌جمعی چیست؟تنها به این دلیل که به احمدی‌نژاد رأی نداده‌اند؟

احمدی‌نژاد دیگر آن مرد مهربان نیست

در بخش دیگری از این یادداشت آمده است: احمدی‌نژاد طی چهار سال و اندی از ریاست‌جمهوری‌ خود با تأکید بر ضرورت دستیابی به فناوری و همچنین اتخاذ مواضع تند علیه اسراییل سعی در برانگیختن احساسات ناسیونالیستی ایرانی‌ها داشته است.اما زمان تغییر کرده است.احمدی نژاد دیگر آن مرد مهربانی نیست که در کوچه و پس‌کوچه‌های کشورهای عرب، وی را به خاطر مواضع ضدغربی‌اش تحسین می‌کردند.

فیگارو/ 7 ژانویه 2010
ترجمه:‌زهرا خدایی

کد خبر 42706

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سیامک منصوری IR ۱۱:۳۲ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۹
    0 0
    بسیاری از ایرانیان از مواضع ملی گرایانه واصیل دکتر حمایت میکنند اگرچه برخی مواقع نیز ممکن است نقدی داشته باشند که انهم بخشی از حمایت است چرا که باعث رشد شخصیت ورفع نواقص میشود انشاالله .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین