به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین-البرز، لقمان کیاپاشا در این نشست خبری رئیس کل و مسئولان قضائی دادگستری البرز که در سالن اجتماعات فرهنگی دادگستری برگزار شد،افزود : شورای حل اختلاف یک نهاد شبه قضائی است که از ظرفیت این نهاد برای مصالحه پروندهها استفاده میشود.
کیاپاشا گفت: در سال 93 با برنامهای که در شورای معاونین دادگستری استان البرز مصوب شد پروندههای خانواده به شوراهای حل اختلاف استان البرز ارجاع شد.و در این مورد نسبت به سال 92 شش درصد افزایش مصالحه داشتیم
رئیس شوراهای حل اختلاف استان البرز با اشاره به اینکه 30 درصد از پروندههای مالی خانواده مانند نفقه به شوراهای حل اختلاف ارجاع شد را مصالحه کردیم، متذکر شد: در سال 93 شوراهای حل اختلاف استان البرز به سیستم فناوری نوین متصل شدهاند.
وی با اشاره به اینکه نزدیک به 60 شعبه حل اختلاف در استان البرز به سیستم اتوماسیون اداری و CMS متصل شدهاند، گفت: که 58 شعبه شورای حل اختلاف با دو شعبه اجرای احکام، حدود 82 درصد از پروندههای ورودی به شوراهای حل اختلاف را ثبت میکنند.
وی خاطر نشان کرد به اینکه ثبت پروندهها در سیستم مزایای خوبی را دارد، اظهار داشت: دسترسی آسانتر به مردم، سرعت عمل و کاهش زمان رسیدگی از جمله مزایای آن است.
رئیس شوراهای حل اختلاف استان البرز با اشاره به اینکه در هفته قوه قضائیه شورای حل اختلاف کمالشهر نیز به سیستم CMS متصل میشود، بیان کرد: یکی از اولویتهای شورای حل اختلاف تخصصی کردن شعب بوده است.
کیاپاشا با بیان اینکه در سال 93 یک شعبه از شوراهای حل اختلاف را به امور پزشکی اختصاص دادیم که پروندههای خوبی نیز در آنجا رسیدگی شد، متذکر شد: سال گذشته در زمینه عمرانی خوب عمل شد و عملیات ساخت ساختمان کل شوراهای حل اختلاف به بیش از 90 درصد رسید.
وی افزود: ساختمان شورای حل اختلاف گرمدره تا حدود زیادی ساخته شده و ساختمان شورای حل اختلاف آسارا به بهره برداری رسید.
رئیس شوراهای حل اختلاف استان البرز با اشاره به اینکه در مجتمعهای مرکز استان البرز شورای حل اختلاف را در صبحها مستقر کردیم، گفت: مردمی که به این اماکن مراجعه میکنند صبحها بهتر میتوانند کارهای خود را انجام دهند.
4646
نظر شما