به گزارش خبرگزاری خبر انلاین مهندس حمیدرضا ترحمی عضو هیات مدیره و معاون بهره برداری شرکت برق منطقه ای سمنان با اعلام این خبر گفت : همکاران این معاونت در امور انتقال مرکز و غرب به منظور افزایش قابلیت مانور و همچنین قابلیت اطمینان شبکه 63 کیلوولت شهمیرزاد در شهرستان مهدیشهر نسبت به انجام پروژه تغییر مسیر خطوط ورودی و خروجی (واریانت) پستهای 20/63 کیلوولت شهمیرزاد و چاشم با صرف هزینه ای بالغ بر1 میلیارد و 800میلیون ریال اقدام نمودند .
مهندس ترحمی حذف خاموشیهای با برنامه قبلی به منظور انجام امور سرویس و نگهداری تاسیسات مربوط به شبکه درمنطقه را از مهمترین مزایای این پروژه عنوان کرد و افزود شرکت برق منطقه ای سمنان با توجه به شرایط فنی و مهندسی و اهمیت شبکه های انتقال و فوق توزیع برق و به منظور بهره برداری بهینه از خطوط و پستهای موجود هرساله نسبت به تعریف پروژه ها یی در حوزه اصلاح و بهینه سازی تاسیسات اقدام می نماید .
معاون بهره برداری شرکت برق منطقه ای سمنان افزود : در سال گذشته 23 پروژه با اعتباری بیش از 22 میلیارد ریال در سطح استان به منظور اصلاح وبهینه سازی پستها وخطوط انتقال وفوق توزیع وهمچنین نصب خازن جهت بهبود پوضعیت ولتاژ واصلاح ضریب توان به انجام رسیده است .
نظر شما