آن اکسیرى که امشب به آن احتیاج داریم چیزى نیست جز "انگیزه فردى" که مى خواهیم امشب به بهترین شکل از آن استفاده کنید.

بابک کمانگری - خبرگزاری خبرآنلاین/ روباه گفت: برو یک بار دیگر گل‌ها را ببین تا بفهمی که گلِ خودت تو عالم تک است. برگشتنی با هم وداع می‌کنیم و من به عنوان هدیه رازی را به‌ات می‌گویم.
شهریار کوچولو بار دیگر به تماشای گل‌ها رفت و به آن‌ها گفت: -شما سرِ سوزنی به گل من نمی‌مانید و هنوز هیچی نیستید. نه کسی شما را اهلی کرده نه شما کسی را. درست همان جوری هستید که روباه من بود: روباهی بود مثل صدهزار روباه دیگر. او را دوست خودم کردم و حالا تو همه‌ی عالم تک است.
گل‌ها حسابی از رو رفتند.
شهریار کوچولو دوباره درآمد که: -خوشگلید اما خالی هستید. برای‌تان نمی‌شود مُرد. گفت‌وگو ندارد که گلِ مرا هم فلان ره‌گذر می‌بیند مثل شما. اما او به تنهایی از همه‌ی شما سر است چون فقط اوست که آبش داده‌ام، چون فقط اوست که زیر حبابش گذاشته‌ام، چون فقط اوست که با تجیر برایش حفاظ درست کرده‌ام، چون فقط اوست که حشراتش را کشته‌ام (جز دو سه‌تایی که می‌بایست شب‌پره بشوند)، چون فقط اوست که پای گِلِه‌گزاری‌ها یا خودنمایی‌ها و حتا گاهی پای بُغ کردن و هیچی نگفتن‌هاش نشسته‌ام، چون او گلِ من است.
و برگشت پیش روباه.
واقعيت اين است كه "ما"،باور داريم كه گُل ما-يعنى "شما"- در عالم تك هستيد؛نه تنها به اين دليل كه سومین بار است که در لیگ جهانی شرکت کرده اید،نه بر اين اساس كه در طول این تورنمنت روند صعودی قابل قبولی داشته اید،نه فقط اينكه مو به مو تمام وظايفتان را درست انجام داديد،نه اينكه طی چندسال اخیر ما را به موفقیت کار تیمی امیدوار کرده اید و هيچ دودستگى يا چنددستگى در ميان شما ديده نمى شود؛البته كه همه ى اين دلايل براى موفقيت لازم است ولى باعث "تك بودنتان" نمى شود؛شما تك هستيد به اين دليل كه "اهلىِ" ما هستيد.
"ما"،مدتى است كه سعى مى كنيم كمتر منفى ببافيم،داريم روى نظام باورهاى خود كار مى كنيم كه بر اساس شرايط احمقانه شكل نگيرد،تلاش مى كنيم فكر كنيم كه برنده بودن كار سختى نيست،نمى خواهيم با خودباورىِ ضعيف تصور كنيم كه مورد پذيرش ديگران نيستيم،ديگر نمى خواهيم با رفتارهاى رقّت بار و مغموم،دست يابى به موفقيت را به كارى سخت و ناممكن بدل سازيم.ما ديديم كه چطور واليبال ما توانست با هدف مندى،برنامه ريزى،ايجاد انگيزه،زدودن حاشيه ها و تمركز روى متن برسد به آن چه خواسته بود.ما مى دانيم كه رسيدن به همه ى خواسته ها ممكن نيست ولى الان خوشحال و سرِكيفيم،چون در مسير دستيابى به اهداف هستيم،الان انگار داريم كار بسيار مهمى را به انجام مى رسانيم و همه ى اين حس ها را به شما القا كرديم،ما شما را اهلى خودمان كرديم.
آن اكسيرى كه امشب به آن احتیاج داریم چيزى نيست جز "انگيزه ى فردى" كه مى خواهيم به بهترين شكل از آن،امشب، استفاده كنيد.انگيزه ى فردى معجون معجزه آسايى است از تركيب باورها،اعتماد به نفس و انتظارات مثبت كه ذاتاً شما-ما- را به سوى اهداف خود به پيش مى راند و روى خلق نتيجه ى مورد نظر متمركز شده است،اين انرژى ما را به سوى "عمل" سوق مى دهد و باعث مى شود چيزهايى را به سوى خود جذب كنيم.راستش،تا حالا اين كيفيت از "كنترل"،"محافظه كارى"،"واقع گرايى"،"تمركز"،"صبر"،"هدف گرايى"،"تأنى" و"عمل گرايى" را از هيچ تيم گروهی ایرانی نديده بوديم كه در شما مشاهده كرديم.فقط اگر چاشنى "خلاقيت" را هم به اين تركيب اضافه كنيد كار تمام است.
و اما امشب،كليدى ترين خواسته ى ما از شما ارتقاء کیفیتی به نام"تمرکز" است؛به ویژه در مواقعی که چند امتیاز از تیم حریف عقب می افتیم.برای ارتقاء این ویژگی ذهنی تمرینات خاصی هست که حتما مربیان با شما کار کرده اند.این تمرینات را ما-تماشاگران- هم باید با خودمان کار کنیم.وقتی تمرکز بالا می رود نظم از دست رفته تیمی در مواقع بحران دوباره باز می گردد که نتیجه اش بازیافتن نظام تاکتیکی تیم است.با این امید،به انتظار پیروزی در مهم ترین بازی این تورنمنت می نشینیم.ما خودمان را برای جشن صعود آماده کرده ایم.

43258

کد خبر 430833

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۳:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۷
    21 0
    یه نگاهی به کشورهای قهرمان دوره های قبلی لیگ جهانی انداختم بیشترش برزیل بود، اون وسط ها هم لهستان و روسیه و آمریکا قهرمان شده بودن. ایران دوره سومشه که تو این مسابقات شرکت میکنه و با همین تیم ها هم گروه شده و تا اینجا عالی نتیجه گرفته. یکمی تصورش سخته اما فوتبالی فکر کنید که راحت تر باشه، جام جهانی بعد 3 دوره هم گروه برزیل آرژانتین و آلمان باشی هر دوره حتی امید قهرمانی جام جهانی رو داشته باشی شاهکاره