مدیرعامل خانه مطبوعات استان البرز از واگذاری برگزاری دومین جشنواره مطبوعات و رسانه‌های استان به این خانه خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین البرز و به نقل از روابط عمومی خانه مطبوعات استان البرز، داریوش شهابی‌فر گفت: واگذاری این جشنواره در تفاهمنامه‌ای که فی‌مابین معاونت فرهنگی مطبوعاتی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و خانه مطبوعات استان منعقد شد، انجام شده است.
وی ضمن دعوت از همه اصحاب رسانه استان به منظور حضور حداکثری در این جشنواره، اظهار داشت: این جشنواره بهانه‌ای برای ایجاد انگیزه در بین همکاران رسانه‌ای استان است.
وی مدت اجرای این تفاهمنامه را از اول خرداد ماه لغایت 17 مرداد ماه عنوان کرد و افزود: اعتبار این تفاهم نامه 300 میلیون ریال برای کمک به اجرای برنامه‌های این جشنواره است.

مهلت ارسال آثار به جشنواره پنج روز تمدید شد

شهابی‌فر با اشاره به تمدید پنج روزه ارسال آثار که تا پایان روز 30 تیرماه می‌باشد، گفت: تا امروز حدود 500 اثر به دبیرخانه این جشنواره رسیده است.
وی در پایان از تمام همکاران رسانه‌ای، اعضای و هیئت‌مدیره خانه مطبوعات و همکاران فرهنگ و ارشاد و شهرداری کرج برای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره تقدیر کرد.
دومین جشنواره مطبوعات و رسانه‌های استان البرز باهمکاری فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، خانه مطبوعات استان و شهرداری کرج برگزار می‌شود.
آیین اختتامیه این جشنواره روز 17 مرداد ماه در سالن سیروس صابر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز برگزار می‌شود.

 

کد خبر 436859

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین