حسن هاشمی پس از بازدیدهای شبانه از تعدادی از اورژانس های بیمارستان های تهران، همکارانش را فرا خواند.


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه جمع بندی بازدیدهای شبانه و سرزده خود از اورژانس های بیمارستان های بزرگ و شلوغ تهران به مسوولان این بخش ها دو هفته فرصت داد تا با رفع کمبودها و ارتقای کیفیت خدمات، وضعیت اورژانس این بیمارستان ها را بهبود بخشند.

وی در جلسه جمع بندی بازدیدهای شبانه و سرزده خود از اورژانس های بیمارستان های بزرگ و شلوغ تهران ضمن مرور موارد رصد شده در جمع بندی بازدیدهای میدانی خود، به بیان تذکراتی جهت بهبود وضعیت اورژانس بیمارستانی تهران پرداخت.

در این جلسه که قائم مقام وزیر بهداشت، معاونین درمان ، پرستاری، توسعه مدیریت منابع، روسا و معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران و مدیران تعدادی از بیمارستان ها نیز حضور داشتند، این مسوولان گزارشی از وضعیت موجود ارایه کردند.

وزیر بهداشت برای بهبود وضعیت اورژانس بیمارستان های تهران، دو هفته فرصت داد تا مسوولان این بخش ها با رفع کمبودها ،وی را در جریان آخرین اقدامات صورت گرفته قرار دهند و در این فرصت گزارشی از بهبود وضعیت را به وی ارایه کنند.

وی در این جلسه تاکید کرد: تامین نیروی پرستاری اورژانس باید با بهره گیری از کارکنان متخصص با تجربه حداقل 10 سال و با پرداخت مناسب و ایجاد انگیزه برای فعالیت در اورژانس بوده و نیروهای طرحی و دانشجو در بخش های غیر اورژانس به کار گرفته شوند.

هاشمی افزود: پرستاران با تجربه باید در تریاژ مستقر شوند و دو نفر متخصص اورژانس در اورژانس های شلوغ بیمارستان های بزرگ به کار گرفته شود و از سوی دیگر کمبود نیروی خدماتی در بخش اورژانس بیمارستان ها نیز برطرف شود.

وی خطاب به همکارانش در این جلسه گفت: در بخش آزمایشگاه و پاراکلینیک نیز ضمن تجهیز، نیروی انسانی کافی تامین شود و در بخش های اورژانس بیمارستانی از دستیاران تخصصی سالهای بالاتر استفاده شود.

وزیر بهداشت همچنین به راه اندازی ستاد هدایت مشترک ظرف یک هفته آینده اشاره کرد و اظهارداشت: با این اقدام ستاد هدایت متمرکز شده و هدایت بیمار تسهیل می شود.

هاشمی با تاکید بر این که تخت های مراقبت های ویژه براساس اعلام نیاز دانشگاه ها باید بدون محدودیت افزایش یابد، از تقویت تخت های مراقبتهای ویژه نیز خبر داد.

وی گفت: این مهم می تواند از طریق خرید خدمت از بیمارستان ها با ضریب اشغال کمتر صورت گیرد.

وی همچنین از معاونت توسعه وزارت بهداشت خواست با تامین اعتبارات لازم زمینه توسعه تجهیزات آزمایشگاهی و رادیولوژی اورژانس و نوسازی این بخش ها را فراهم کند.

در این جلسه مقرر شد در مدت دو هفته آینده تمامی دانشگاه ها مشکلات حاد اورژانس سه بیمارستان بزرگ تحت پوشش خود را حل کرده و گزارش اقدامات صورت گرفته را به وزیر بهداشت ارایه دهند.
47237

 

کد خبر 437522

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۰:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۸
    0 2
    خدا حیرت بده دکتر, شما و یکی دو تا از وزرا مثل آقای ظریف از بهترین های این دولت هستید
    • بی نام A1 ۱۷:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۹
      2 0
      اشتباه نکنید جناب ظریف اصلا با وزیر بهداشت قابل مقایسه نیست چرا که هرچه ظریف برای دولت محبوبیت کسب میکنداین وزیر با سرازیر کردن پولها و بودجه هنگفت وزارت کشور که از از کم کردن یارانه های مردم و از افزایش مالیات بر افزایش افزوده که هریک از قوت مردم مظلوم است به جیب پزشکان سرمایه دار کرده است که به خودی خود در بالاترین سطح زندگی و رفاهی قرار داشتند و احتیاجی به این افزایش درآمد ملیاردی نداشته اند. درحالیکه بیمارستانها همچنان از کمبود اعتبار به شدت رنج میبرد.
  • بی نام IR ۱۱:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۸
    1 0
    ضمن تقدير از اين اقدام جناب وزير به ايشان پيشنهاد ميكنم براى پى بردن به عمق واقعى فاجعه بصورت ناشناس به اورژانس بيمارستان هاى بزرگ دولتى سربزنند، همينطور به صندوق اورژانس بيمارستان هاى خصوصى تا ببينند چه ارقام نجومى بابت يك مراجعه بسيار معمولى از مردم دريافت ميشود
  • بی نام IR ۱۱:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۸
    1 0
    جناب آقاي وزير طرح تحول سلامت با هدف كاهش پرداخت از جيب اغاز شد اثرات مشهودي در بيمارستانعاي دولتي در اين خصوص وجود دارد اما از طرف ديگر پرداختهاي بي حساب و كتابي به پزشكان انجام شده كارانه هاي ده بيست ميليوني صد، دويست و سيصد ميليون در ماه رسيده و پرستاران كارانه سيصد چهار صد هزار تومني و بعضا تا دو ميليون دريافت ميكنند. اين بخش از طرح واقعا خسارت بار هست بررسي بفرماييد حتما متوجه خواهيد شد
  • ناصر پناهزاده IR ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۸
    0 0
    در حسن نظر وزیر محترم شکی نیست. لیکن اختلاف بسیار شگرفی در کیفیت خدمات بیمارستانهای دولتی و خصوصی وجود دارد. تجربه انتقال بیمار خود از بیمارستان رسول اکرم به عرفان به اینجانب ثابت کرد، در صورتی که مصدومی همراه ثروتمند نداشته باشد، متاسفانه امیدی به دریافت سرویس حداقل انسانی هم وجود ندارد، چه برسد به اینکه جانش نجات داده شود... مشکلات ریشه ای در سیستم پذیرش اورژانس، نحوه برخورد پرسنل اورژانس، برخورد پلیس و همه بخشهای مرتبط به راحتی قابل تشخیص است. سوال اینجاست که چرا بیمارستانی مانند عرفان که از گرانترین بیمارستانهای کشور می باشد، چرا هیچ وقت خالی نیست؟
  • بدون نام ۱۲:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۸
    1 1
    چقدر اين وزير رو شما دوست داريد. اين سر زدن هاي شبانه يا جنبه تبليغاتي داره يا نشونه اينه كه كساني كه بابد گزارش بدند لاپوشوني ميكنند كه بايد بركنار بشن
  • سلام IR ۲۰:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۸
    0 3
    لطفا از کسانیکه دوره کمک پرستاری گذرانده اند دراورژانس استفاده شود خیلیاشون عاشق کارن فقط شرایط تحصیلی نداشتن. در آمبولانس ها هم از نیروهای متخصص خانم بهره بگیرید واقعا گاهی لازمه وجودشون.
    • علوی IR ۱۸:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۹
      4 0
      به نظرشما کمک پرستار چه کاری میتونه توی اورژانس انجام بده