به نظر می‌رسد دردسرهای بازی جنجالی تبریز برای داور خوب کشورمان تمام ناشدنی است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مراسم بهترین های لیگ برتر ایران دیشب در حالی برگزار شد که فغانی و تیم داوری‌اش جایی در آن نداشتند.
پیش از این، از فغانی و کمک‌هایش در کلاس‌های داوری فیلم برداری شده و با آن ها به عنوان داورهای برتر مصاحبه‌ای صورت گرفته بود. اما بعد از ماجراهای تبریز و اعتراضات تبریزی‌ها، تصمیم بر این می‌شود این گروه در بین بهترین های لیگ نباشد.
مسئولان برگزار کننده تصمصم می گیرند تا در بخشی جداگانه از داورهای ایرانی جام ملت ها تجلیل به عمل آورند که این اقدام هم با مصاحبه فغانی منتفی شد. فغانی پیش ازاین گفته بود «مسئولین با عوام فریبی، تمام تقصیرها را گردن من انداختند.» همین کافی بود تا کلا نامی از فغانی در بین مدعوین هم نباشد. داوری که همین چند ماه پیش فینال جام ملت های آسیا را سوت زد.

258 41

کد خبر 439817

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین