به گزارش فارس:
علی کشاورز افزود:" بر خلاف تصور مردم ظروف رویی از آلومینیوم ساخته میشوند و عوارض حاصل از این ظروف، ناشی از فلز آلومینیوم است و اگر جنس این ظروف از " روی " باشد بهتر است، چون در آن صورت کمی از " روی " آن وارد غذا و جذب بدن میشود.
او گفت:" مصرف غذا در ظروف آلومینیومی عوارضی مانند یبوست، اختلالات گوارشی، پوکی استخوان و آلزایمر به همراه دارد و نباید در این ظروف غذا پخته شود و همچنین نباید در این ظروف مواد غذایی ترش اسیدی و شور را نگهداری کرد."
کشاورز اضافه کرد:" علاوه بر عوارض یاد شده برخی تحقیقات نشان میدهد که کمخونی شدید، راشیتیسم و ایجاد یونهای آزاد و انتقال به بدن از دیگر عوارض این ماده شناخته شده است. این مشکل با مدت زمان پخت غذا و نوع غذای مصرفی در این ظروف مثل سرکه، آب لیمو و آبغوره تشدید میشود."
وی گفت:" برای جلوگیری از وارد شدن آلومینیوم به غذا، از نگهداری مواد غذایی در ظروف آلومینیومی پوشش داده نشده باید پرهیز کرد."
نظر شما