خبرگزاری خبرآنلاین البرز: سیدمحمدرضا رضوی به خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین البرز گفت: با توجه به افزایش ابتلا به بیماری مالت در کشور، کارگاه آموزشی یک روزه ای با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل دامپزشکی در این استان برگزار می شود.
وی افزود: از فرمانداران شش شهرستان البرز و معاونان عمرانی آنها، همراه با 220 دهیار و 13 بخشدار این استان برای شرکت در این کارگاه دعوت شده است.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه روستاها و محیط های نگهداری و پرورش دام مهمترین محل بروز و شیوع بیماری تب مالت به شمار می رود، براساس دستور العمل، شرکت کلیه دهیاران و بخشداران در این کارگاه آموزشی الزامی است تا با اهمیت و حساسیت این بیماری و نقشی که می تواند در پیشگیری از ابتلا و اتلاف دام ها داشته باشد، آشنا شوند.
رضوی یادآور شد: در این کارگاه آموزشی که با استفاده از استادان دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل دامپزشکی استان برگزار می شود، علاوه بر تاکید بر همکاری هرچه بیشتر نهاد های ذیربط، به شرکت کنندگان بسته های آموزشی تحویل می شود تا در اختیار روستاییان و دامداران قرار دهند که آنان نیز با راه های پیشگیری و مقابله با این بیماری آشنا شوند.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای اسلامی البرز گفت: شرکت کنندگان در این کارگاه همچنین با همکاری جمعیت هلال احمر و سازمان اتش نشانی با راه های پیشگیری از حوادث و سوانح در روستاها آشنا خواهند شد.
رضوی ادامه داد: با تفاهمی که با جمعیت هلال احمر استان صورت گرفته، منظومه هایی متشکل از چند روستا با محوریت یک روستا تشکیل و در هر گروه 8 پایگاه های امدادی مستقر خواهد شد تا نسبت به حوادث احتمالی، پیشگیری های لازم را انجام دهند.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای اسلامی البرز، از برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی، پیشگیری و راه های مقابله با بیماری تب مالت در این استان خبر داد.
کد خبر 442821
نظر شما