مذاكرات اسلام آباد

از "صبحانه با مدیر" اصحاب رسانه با شهردار اصفهان تا هدیه سلفی به خبرنگاران

خبرنگاران اصفهان امروز به مناسبت روز خبرنگار صبحانه‌ای با طعم دیدار با شهردار اصفهان را تجربه کردند و در ضیافتی سحرگونه، روزی دل‌انگیز را با سرعنوان "روز خبرنگار" آغاز کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در اصفهان برنامه صبحانه با مدیر خبرنگاران با شهردار اصفهان که امروز از ساعت 6 و 30 دقیقه آغاز شد تجربه آغاز یک روز دل‌انگیز در صبح روز 17 مردادماه مصادف با روز خبرنگار برای اصحاب رسانه اصفهان در برداشت.

اصحاب رسانه از حوالی ساعت 6 کم کم در باشگاه شماره یک شهرداری گردهم آمدند تا یک روز از سال را به جشن گردهمایی اختصاص دهند و جدای از دغدغه‌هایی که در طول سال شب و روز نمی‌شناسد ساعتی را به دید و بازدید رسانه‌ای و دغدغه‌های خودشان اختصاص دهند.

در ابتدای این دیدار محمدمهدی جمالی نژاد شهردار اصفهان به شکل جداگانه بر سر میز اصحاب رسانه آمد و روز 17 مرداد را به خبرنگاران تبریک گفت.

در این دیدار درحالی که اصحاب رسانه در فضایی شاد در حال تبادل نظر و صرف صبحانه بودند روابط عمومی شهرداری اصفهان با حضور در سر میزهای مختلف از پیشکسوتان و اصحاب رسانه دعوت می کردند تا دقایقی به صحبت و بیان دغدغه‌های خود بپردازند.

در پایان این دیدار صمیمی شهردار اصفهان با نوع هدیه خود خبرنگاران را غافلگیر کرد و هرکدام از اصحاب رسانه با در دست داشتن یک هدیه سلفی (مونوپاد) راهی آغاز روزی دل انگیز و شرکت در جشنهای این روز شدند.

کد مطلب 444556

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

آخرین اخبار