دیوانه دوست داشتنی از مارسی رفت تا مکزیکی ها دست از سر کروش بردارند؟

مارچلو بیلسا در پایان بازی های هفته اول لاشامپیونه از مربیگری مارسی استعفاء داد تا از امروز صف بزرگی از تیم های ملی دنیا در رویای داشتن این مربی دوست داشتنی روی نیمکت شان باشند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛در همان هفته نخست فصل جدید لاشامپیونه مارسی برابر کاین تن به شکست داد تا بیلسا به حرفی که از سال قبل می زد عمل کند و قراردادش با این تیم قدیمی فسخ شود. او در جمع خبرنگاران که می خواستند بعد از بازی درباره دلایل شکست بپرسند ، همه را شوکه کرد و گفت برای جدایی با مالکان مارسی به توافق رسیده است؛ «من این نامه را به رئیس باشگاه هم دادم و به او گفتم که می‌خواهم از هدایت تیم کنار بروم. با همدیگر به توافق رسیدیم که قرارداد را لغو کنیم. ماموریت من در مارسی به پایان رسیده است و زمان آن رسیده که به کشورم آرژانتین برگردم.»

بیلسا این قدر دیر از مارسی جدا شد تا عربستانی ها به جای او آلخاندرو سابه یا را برای هدایت تیم شان برگزیدند و حالا او این فرصت را دارد تا به یکی از بهترین تیم های ملی دنیا بپیوندد . مسیر او به احتمال فراوان تیم ملی مکزیک است. تیمی که با رفتن بیلسا دیگر به گزینه ای مثل کارلوس کروش فکر نمی کند و این شایعات از حاشیه تیم ملی ایران هم برچیده می شود.

 

4141

کد خبر 444700

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی A1 ۱۸:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۰
    3 2
    من مطمئن هستم که از اول هم کسی به دنبال کیروش نبوده است. اگر کسی در کارنامه او شواهدی پیدا کرد مبنی بر اینکه او افتخاری برای تیمی کسب کرده لطف کند اعلام کند تا سواد ما در مورد این مربی بالاتر برود

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین