به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمود گودرزی به مناسبت روز خبرنگار از تحریریه روزنامه خبرورزشی و خبرگزاری خبرآنلاین بازدید کرد.
وزیر ورزش و جوانان گفت: «از زحمات خبرنگاران تشکر میکنم. به دلیل آن که خودم کار خبرنگاری کردهام، از سختیهای این کار آگاهی دارم.»
دکتر گودرزی ادامه داد: «اينكه رسانه برود دنبال تامين نياز ذائقه مخاطب باشد، از رسالتش دور مي ماند و اين هيچگاه نميتواند بهترين كالاي فرهنگي را به مخاطب تحویل بدهد. اشکال رسانههای ما مخاطب گراییاست. باید دنبال حق بود و مخاطب را به سمتی برد که خوب است.»
وزير ورزش با گلايه از اينكه ذائقه گرايي رسانه ها باعث شده تا سهم ديگر ورزش ها نسبت به فوتبال كم باشد: «فوتبال مخاطب گسترده اي دارد اما نسبت واليبال به فوتبال چقدر است؟ ما گزارش تحليل محتوايي داشتيم كه ٣ درصد در رسانه هاي مان آموزش داريم. پس مخاطب چیزی از ما نمیگیرد.»
258 41
نظر شما