به گزارش خبرگزاری خبرانلاین مصطفی شاه حسینی گفت: در استان 394 واحد مرغ گوشتی با بیش از9 میلیون و 600 هزار قطعه در هر دوره و 22 واحد فعال مرغ تخم گذار با بیش از 950 هزار قطعه در هر دوره وجود دارد که سالانه بیش از 49 هزار تن گوشت سفید و10 هزار تن تخم مرغ در استان تولید می شود .
وی با اشاره به مازاد 70 درصدی تولید گوشت مرغ و 30 درصدی تولید تخم مرغ گفت:تنها راهکار مناسب برای برون رفت از شرايط كنوني ايجاد و گسترش زنجيره هاي يكپارچه توليد در راستاي افزايش بهره وري،كيفيت محصول توليدي و قابليت رقابت در بازارهاي بين المللي و صادرات است .
در این جلسه که با حضور مسئولان بخش کشاورزی در حوزه طیور ، مدیر عامل اتحادیه شرکت های تعاونی مرغداران استان و مدیران عامل شرکت تعاونی مرغداران شهرستان ها، نماینده شرکت صادرکننده و کشتارگاه تشکیل شد ، در خصوص ایجاد زنجیره کامل تولید در حوزه طیور و راهکارهای تسهیل در امر صادرات در این حوزه با همکاری همه بخش های مرتبط ، تصمیات لازم گرفته شد
به گزارش خبرگزاری خبرانلاین مصطفی شاه حسینی گفت: در استان 394 واحد مرغ گوشتی با بیش از9 میلیون و 600 هزار قطعه در هر دوره و 22 واحد فعال مرغ تخم گذار با بیش از 950 هزار قطعه در هر دوره وجود دارد که سالانه بیش از 49 هزار تن گوشت سفید و10 هزار تن تخم مرغ در استان تولید می شود .
وی با اشاره به مازاد 70 درصدی تولید گوشت مرغ و 30 درصدی تولید تخم مرغ گفت:تنها راهکار مناسب برای برون رفت از شرايط كنوني ايجاد و گسترش زنجيره هاي يكپارچه توليد در راستاي افزايش بهره وري،كيفيت محصول توليدي و قابليت رقابت در بازارهاي بين المللي و صادرات است .
در این جلسه که با حضور مسئولان بخش کشاورزی در حوزه طیور ، مدیر عامل اتحادیه شرکت های تعاونی مرغداران استان و مدیران عامل شرکت تعاونی مرغداران شهرستان ها، نماینده شرکت صادرکننده و کشتارگاه تشکیل شد ، در خصوص ایجاد زنجیره کامل تولید در حوزه طیور و راهکارهای تسهیل در امر صادرات در این حوزه با همکاری همه بخش های مرتبط ، تصمیات لازم گرفته شد
نظر شما