کارلوس کروش سرمربی تیم ملی فوتبال پس از 61 روز مرخصی گفت: اکنون نوبت بازگشت به ایران است. مدتی در ایران نبودم اما همه چیز تحت کنترل بوده است، بنابراین مشکلی در کار نیست.

ایرنا نوشت: سرمربی تیم ملی فوتبال ایران که روز سه شنبه در نخستین کنفرانس سرمربیان تیم های ملی فوتبال کنفدراسیون فوتبال آسیا در کوالالامپور پایتخت مالزی حضور یافته بود در مورد برخی انتقادات به دلیل دوری وی از تیم ملی، تاکید کرد همه چیز تحت کنترل بوده و مشکلی در کار نیست.
وی گفت: تاکنون در تعطیلات خارج از ایران به سر می بردم و اکنون نوبت بازگشت به ایران است و در مدتی که در ایران نبودم همه چیز را تحت کنترل داشتم.
کروش در مورد نحوه ارتباط خود با تیم ملی و بازیکنان باشگاه ها به دلیل آغاز لیگ، گفت: ارتباط ما از طریق کارکنان و افراد قابل اعتماد برقرار می شد.
سرمربی تیم ملی، تاکید کرد: تعصب و علاقه شدید به فوتبال، ایران را به کشور فوتبالی تبدیل کرده و با حمایت های بیشتر می توان آرزهای مردم را محقق کرد.
وی در مورد برنامه های آینده خود برای تیم ملی فوتبال، گفت: طرح ما برای آینده از مدت ها پیش شکل گرفته است و همه چیز براساس طرح های از پیش تعیین شده به پیش می رود.
کروش گفت: آموزش داستان دیگر و مسائل مربوط به خودش را دارد، اما از نظر آینده و طرح ها همه چیز براساس برنامه و در زمان مقرر طبق برنامه های فدراسیون و لیگ انجام می شود.
وی گفت: ما طالب حمایت درست به منظور انجام طرح های خود هستیم.
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان اعلام کرد پس پایان در نخستین کنفرانس سرمربیان تیم های ملی فوتبال کنفدراسیون فوتبال آسیا در کوالالامپور که سه روز به طول می انجامد به ایران باز می گردد.
کروش قرار است به همراه 'مرتضی محصص' رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال و 'محمد احسانی' که در کوالالامپور پایتخت مالزی بسر می برند پنجشنبه شب عازم تهران شوند.
وی در مورد نخستین کنفرانس سرمربیان تیم های ملی نیز گفت: ارزش این نوع کنفرانس ها همواره بالا بوده است و لحظات مهمی برای گفت وگو در مورد فوتبال و برنامه ریزی آینده وجود دارد.
به گفته وی، دیگر ارزش این نوع کنفرانس ها در نگرش به آنها است. اگر مشارکت کنندگان با ذهن باز و صداقت کامل در کنفرانس حضور یابند، این نشست ها ارزشمند خواهد بود، ولی اگر شرکت کنندگان تنها به خوبی ها و قوت های خود اشاره کنند و ضعف ها را بازگو نکنند این کنفرانس تنها اتلاف وقت خواهد بود.
وی بهترین ویژگی فوتبال ایران را تعصب و علاقه شدید مردم به این ورزش دانست و گفت: ایران کشور فوتبال است و این تعصب و اشتیاق باعث می شود شما برای خود رویایی داشته باشید و معتقد باشید به هر مقامی دست می یابید.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در ادامه گفت: مردم اکنون خواستار کسب نتایج خوب هستند و ما برای دستیابی به این هدف به برنامه ریزی درست و حمایت واقعی نیازمندیم.
وی گفت: بسیاری از کشورهای آسیایی حمایت های مالی گسترده ای از تیم ملی خود انجام می دهد و می توانند برنامه های خود را اجرایی کنند. من فکر می کنم این موضوعی است که فوتبال ایران باید از برخی کشورهای دیگر فرا گیرد.
توسعه زیرساخت ها، آموزش، حمایت بیشتر باشگاه ها و مربیان باشگاهی از تیم ملی از جمله موضوعاتی است که 'کارلوس کروش' برای حمایت از تیم ملی بر آن تاکید کرد.
43 43

کد خبر 447868

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۴:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۷
    27 18
    بیشتر میموندی
    • گرانترين مربي تاريخ ايران IR ۱۴:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۷
      21 25
      تقصير اين بنده خدا نيست كه مارو گير آورده،يه سفره اي پهنه و يه عده دورش جمع شدن،بايد دست مريزاد گفت به اون دلالي كه قيف چين و مربي پانزدهم منچستر يونايتد رو بعنوان سرمربي و اونهم به قيمت گزاف به ما انداخت،تقصير كيروش نيست كه،همه بدنبال پول مفت و معاف از ماليات هستن.
    • قلي IR ۱۵:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۷
      20 20
      واقعا فوتبال ايران با كيروش پيشرفت كرده؟از پس تركمنستان و گوام و ازبكستان هم برنميايم،كيروش5ساله سرمربي تيم ماست،اگر اين فرصت رو به يه مربي جوان ايراني ميداديم و سالي5ميليون دلار كيروش رو صرف برگزاري اردو و بازيهاي تداركاتي ميكرديم بهتر نتيجه نميگرفتيم آيا؟
    • بی نام IR ۱۶:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
      1 6
      بازی با ترکمنستان یه بازی بود که اگه صددفه دیگه هم تکرار بشه همچین نتیجه ای به دست نمیاد.یه اتفاق بود. خودتونم بشینین فکر کنین به این نتیجه...امیدوارم برسین
  • بی نام A1 ۱۶:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۷
    10 9
    عاشق کی روشم
  • بی نام A1 ۱۱:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
    3 5
    بازی با ترکمنستان یه اتفاق بود غیر از بازی با ترکمنستان و ده نفره شدنمون جلوی عراق تو این چند سال کی تو اسیا مشکل داشتیم؟ مطمئن باشین که اگه تیم ایران به این ضعیفی که بعضیا میگن بود الان تو اسیا اول رنکینگ نبودیم.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین