بحث سلامت مواد غذایی علی الخصوص محصولات کشاورزی به دغدغه بزرگ مردم تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی اکبر سیاری، معاون وزیر بهداشت درباره آلودگی محصولات کشاورزی و اضافه کردن افزودنی های رنگی برای خوشرنگ تر شدن برخی محصولات گفت: تا به حال با چنین گزارشی برخورد نداشته ایم و بعید می دانم چنین اتفاقی بیفتد.
او گفت: فکر نمی کنم امکان داشته باشد که برای هربار آبیاری، رنگ به آب اضافه شود چرا که اصلا این کار اقتصادی نیست.


دکتر سیاری ادامه داد: از نظر علمی امکان چنین چیزی هست اما از نظر اقتصادی به هیچ عنوان مقرون به صرفه نیست و به همین خاطر بعید می دانم آبیاری با رنگ برای خوشرنگ تر شدن محصولات کشاوری انجام شود.


معاون وزیر بهداشت گفت: در چند سال اخیر مردم نگرانی هایی در مورد بهداشت و سلامت مواد غذایی دارند که ما در این زمینه طرحی را تحت عنوان سلامت مواد غذایی یا ایمنی غذا از مزرعه تا سفره که شعار سازمان جهانی بهداشت هم هست به زودی ارائه خواهیم کرد.


او ادامه داد: این طرح سه سطح دارد؛ سطح اول خود تولید کننده است که باید مسئولیت سلامت مواد غذایی را بپذیرد. سطح دوم مردم هستند و سطح بعدی وزارت بهداشت.


سیاری در پایان گفت: وقتی خود مردم در کار حضور و مشارکت داشته باشند دغدغه هایشان کمتر می شود و نگرانی ها از بین خواهد رفت.
17304

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 448042

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 11 =