رئیس بیمارستان امام علی فرخ شهر گفت: اعضای یک بیمار مرگ مغزی در بیمارستان امام علی فرخ شهر برای پیوند به سه بیمار نیازمند جدا سازی شد.

به گزارش مهر،علی افلاکی با اشاره به اینکه اعضای یک بیمار مرگ مغزی در بیمارستان امام علی فرخ شهر برای پیوند به سه بیمار نیازمند جدا سازی شد، اظهار داشت: این بیمار یه علت سکته قلبی دچار مرگ مغزی شد که با رضایت خانواده این بیمار، تصمیم بر این شد که اعضای این بیمار به بیماران نیازمند اهدا شود.

وی افزود: مرگ این بیمار باعث حیات چند نفر دیگر خواهد شد.

رئیس بیمارستان امام علی فرخ شهر گفت: کلیه ها و کبد این بیمار جداسازی شده است و به چهار بیمار نیازمند پیوند داده می شود.

وی اذعان داشت: اعضای این بیمار مرگ مغزی با همکاری پزشکان استان فارس به بیماران نیازمند پیوند زده می شود.

رئیس بیمارستان امام علی فرخ شهر در ادامه تاکید کرد: اهدا اعضا به بیماران نیازمند یکی از کارهای خیر است که نزد خداوند ارزش بالایی دارد.

 

کد خبر 449046

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین