رییس شورای اسلامی شهر کرج از تعطیلی تنها گرمخانه استان البرز به علت کمبود بودجه و همکاری نکردن سایر نهادها انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین البرز، محمود دادگو گفت: تعطیلی این گرمخانه در حالی است که شهرداری تهران روزانه بیش از 15 هزار کارتن خواب را در گرمخانه‌های خویش اسکان می‌دهد و با یک وعده غذای گرم و امکانات بهداشتی و حمایتی از آنها میزبانی می‌کند؛ اکنون سوال اینجاست که چرا در استان البرز شاهد وضعیت اسفبار کارتن خواب‌ها هستیم و چرا کسی پاسخگو نیست؟!
وی افزود: در جامعه‌ای که با قواعد اسلامی و انسانی اداره می‌شود و محبت اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام در آن جاری و ساری است، رفتار غیرمسئولانه با در راه‌ماندگان هیچ معنا و مفهومی ندارد و دلایل ذکر شده برای تعطیلی گرمخانه اصلا قابل قبول نیست. ما نه تنها خواستار از سرگیری فعالیت گرمخانه کنونی هستیم، بلکه بر راه‌اندازی چندین گرمخانه ویژه آقایان و بانوان تاکید و اصرار داریم.
وی با دعوت از رسانه‌های مطالبه‌گر برای انعکاس مشکلات و دغدغه‌های کارتن خواب‌ها به عنوان قشری مظلوم و آسیب دیده، به چالش کشیدن نهادهایی را خواستار شد که با سلب مسئولیت از خویش، حاضر به همکاری و تخصیص بودجه جهت اسکان شبانه در راه ماندگان نیستند.
دادگو از امام جمعه کرج، استاندار البرز و سایر بزرگان تقاضا کرد؛ با اسکان شبانه کارتن خواب‌ها در تعدادی از مساجد سطح شهر موافقت نمایند تا مقدمات راه‌اندازی گرمخانه‌های آقایان و بانوان در سطح شهرهای استان فراهم شود؛ چرا که آنها نیز به عنوان بخشی از جامعه انسانی دارای حقوق شهروندی هستند و مردم و مسئولان نباید با احساس بی‌تفاوتی از کنار آنها عبور کنند و چون صدای آنها به جایی نمی‌رسد، دغدغه و احساسی نسبت به ایشان نداشته باشند.
این عضو شورای اسلامی شهر کرج گفت: فعالیت گرمخانه‌ها از دیرباز تاکنون مطرح بوده و در دوره‌های مختلف زمانی شاهد اختصاص فضایی به منظور اسکان شبانه کارتن خواب‌ها و انسان‌هایی که به هر دلیل فاقد سرپناهی برای گذران شب هستند، بوده‌ایم. این مهم علاوه بر تقویت عواطف انسانی و دینی در جامعه، به کاهش آسیب‌های فرهنگی، اجتماعی و امنیتی کمک شایانی می‌کند و از آمار بزه‌ها نیز خواهد کاست.
به گفته وی، مادامی که قفل تعطیلی از درِ تنها گرمخانه استان آویزان باشد، آیا می‌توان انتظاری جز سرقت و اعمال مجرمانه از سوی کارتن خواب‌ها را داشت؟ آیا آنها حق حیات ندارند و به جهت نداشتن کانون گرم خانوادگی و زندگی مستقل محکوم به مرگ هستند؟ آیا وظیفه دینی و انسانی ما در قبال آسیب‌دیدگان اجتماعی، طرد و فراموشی آنهاست؟
این مسوول در پایان سخنانش وعده داد: موضوع ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی را به صورت ویژه مورد پیگیری قرار دهد و در مصاحبه‌ها و گفت‌وگوهای بعدی به صورت شفاف با برخی سازمان‌ها و ادارات کل استان به صورت شفاف و آشکار سخن بگوید.

کد خبر 450271

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار