ایسنا نوشت:مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه 36 سانت نشست زمین در تهران داشته‌ایم، گفت: نشست زمین آخرین مرحله قبل از بیابان‌زایی است که خشک شدن تالاب بندعلی خان در ورامین و تالاب‌های استان‌های مجاور نیز باعث خیزش بیشتر ریزگردها شده است.

محمدهادی حیدرزاده در مورد کانون‌های گرد و غبار در استان تهران تصریح کرد: کانون‌های گرد و غبار این استان به سه بخش بین‌المللی و فرامرزی مثل عراق، کانون‌های مجاور تهران مثل سمنان، قم و قزوین و کانون‌های داخل استانی تقسیم می‌شود.

عوامل داخلی گرد و غبار تهران

وی در ادامه افزود: کانون‌های داخل استانی گرد و خاک در تهران دو نقطه است که شامل اخترآباد ملارد و ورامین می‌شود که در پی سفر اخیر رییس جمهور به شهریار و ملارد بودجه‌ای برای تثبیت خاک تخصیص یافت.

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست استان تهران با بیان اینکه مطالعات و اقدامات کارشناسانه در مورد تثبیت گرد و خاک استان تهران در حال انجام است، گفت: میزان خشکسالی و بیابانی شدن رو به افزایش است و ایران اولین کشور دنیا است که به سرعت به سمت بیابانی شدن می‌رود.

حیدرزاده خاطرنشان کرد: کاهش بارندگی، مدیریت ناصحیح منابع آب و استفاده بی‌رویه از آب‌های زیرزمینی روند خیزش گرد و خاک را تشدید می‌کند.

وی در ادامه در مورد نصب فیلترینگ برای منازل در جهت کاهش ورود ریزگردها به داخل منزل دراستان تهران گفت: برای ذرات 10 میکرون امکان نصب و استفاده از این فیلترها هست که برای گرد و غبار استان‌هایی مثل چهارمحال و بختیاری مفید است اما برای گرد و غبار کوچک‌تر از 10 میکرون امکان جذب آنها با این فیلترها وجود ندارد.

۲۳۳ ۴۲

کد خبر 451537

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۷
    9 0
    الان به خودم مي بالم
  • بی نام IR ۰۹:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۷
    7 4
    قم و قزوین و سمنان. سه تا استان که فقط باعث دردسر هستن
  • بی نام IR ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۷
    15 0
    باز مثل همیشه ایران برنده میشه
  • بی نام IR ۰۴:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۸
    4 0
    واقعا متاسفم با این که وضع بقیه شهرها به مراتب بدتر است به فکر اطراف تهرانند
  • بی نام IR ۰۴:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۸
    4 2
    واقعا حیف است باید هر ایرانی در این وضعیت پنج بچه بدنیا بیاورد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین