مذاكرات اسلام آباد

امل کلونی همسر بازیگر سرشناس دنیای سینما اعلام کرد که حکم سه سال زندان برای خبرنگار الجزیره حامل پیام بسیار خطرناکی است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، این وکیل حقوق بشر و همسر جرج کلونی، به عنوان وکیل مدافع روزنامه‌نگار کانادایی محمد فهمی در دادگاه محاکمه او در قاهره حاضر شد. این دادگاه موکل او را به همراه پیتر گرسته استرالیایی و باهر محمد مصری  به تحمل سه سال زندان محکوم کرد.

امل کلونی

امل کلونی پس از اعلام حکم دادگاه گفت : «حکمی که امروز از سوی دادگاه صادر شد، به وضوح ما را ناامید کرد. حکم صادره از سوی دادگاه این پیام را به روزنامه‌نگاران داد که امکان دارد به راحتی و تنها به خاطر انجام کارشان، گفتن حقیقت و گزارش کردن اخبار گرفتار شوند.»

امل کلونی

این سه روزنامه‌نگار که برای سرویس انگلیسی شبکه خبری الجزیره کار می‌کردند، متهم به تبلیغات کذب علیه مصر و حمایت از گروه اخوان‌المسلمین شده بودند.

منبع : دیلی‌میل / 29 اوت

57241

 

کد مطلب 451756

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین