علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی در راس هیاتی عالی رتبه دوشنبه شب تهران را به مقصد توکیو پایتخت ژاپن ترک کرد.

لاریجانی در پاسخ به دعوت همتای ژاپنی خود و به منظور دیدار و گفت وگو با مسوولان این کشور عازم توکیو شد.

لاریجانی و هیات همراه از سوی سیدمحمد رضا میرتاج الدینی معاون پارلمانی رییس جمهور و علی اکبر ابوترابی فرد نایب رییس مجلس شورای اسلامی بدرقه شدند.

رییس مجلس را در این سفر 5 روزه تعدادی از نمایندگان مجلس از جمله علاء الدین بروجردی رییس کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی و زهره الهیان، حسن قشقاوی معاون وزیر امور خارجه و جمعی دیگر از مقامات سیاسی و اقتصادی همراهی می کنند.

لاریجانی قرار است علاوه بر رایزنی و گفت وگو با همتای ژاپنی خود با رییس مجلس مشاوران (سنا) این کشور نیز دیدار کند.

عصر چهارشنبه وزیر امور خارجه ژاپن با حضور در محل اقامت لاریجانی با وی دیدار و گفت وگو خواهد کرد.

دیدار با نخست وزیر ژاپن از دیگر برنامه های کاری لاریجانی در سفر پنج روزه به ژاپن است.

دیدار با رهبر حزب لیبرال دموکرات ژاپن و سخنرانی در جمع اندیشمندان و دانشمندان، اساتید و دانشگاهیان ژاپن از دیگر برنامه های کاری لاریجانی است.

کد خبر 45276

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین