کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال تاسیس شد تا حاشیه‌ها را کم کند اما خود این کمیته معمولا عامل ایجاد حاشیه‌هایی در فوتبال بوده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ كمیته اخلاق از همان اول هم با مخالفت اهالی فوتبال روبرو بود. اما این كمیته به مرور جایگاه خود را پیدا كرد و حالا هم احكامی كه صادر می‌كند، اجرایی می‌شود. اما در مورد احكام این كمیته باید یك حكم را فاكتور گرفت. كمیته اخلاق مدتی قبل مهرداد خانبان دستیار كارلوس كروش را به خاطر انتشار یك عكس و متن در اینستاگرام، یك جلسه از نشستن روی نیمكت تیم ملی محروم كرد اما این حکم به دلیل عدم ابلاغ به موقع توسط کمیته اخلاق و نظر رئیس فدراسیون فوتبال در بازی ایران و گوام اجرایی نشد و مهرداد در بازی با هند روی نیمکت تیم ملی نمی نشیند و محرومیتش را سپری می کند.
حالا روزنامه نود خبر از استعفای رئیس و دبیر این كمیته داده و نوشته كه استعفای محمدزاده و آبانگاه به خاطر قانون شكنی كروش و كفاشیان است. البته باید این را هم در نظر گرفت كه علی كفاشیان روز یكشنبه در مصاحبه ای گفته بود كه اقدام كمیته اخلاق در دعوت از اشكان دژاگه و سردار آزمون، درست نبوده است. دژاگه و آزمون به خاطر خالكوبی هایشان به این كمیته دعوت شده‌اند.
43 43

کد خبر 454630

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۴:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۶
    14 1
    این عکس یه عکس طنز بوده ، کار غیر اخلاقی نبوده
  • همشهری A1 ۰۵:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۶
    13 0
    اگر این کمیته سر حرف خود باشد و استعفا خود را پس نگیرد لطف بزرگی به فوتبال کرده.
  • بی نام IR ۰۶:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۶
    14 0
    کمیته اخلاق خیلی عرضه داره جلوی فساد فدراسیون فوتبال رو یگیره...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین