کارلوس کروش امشب از طریق اسکایپ مهمان برنامه عادل فردوسی پور بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛کارلوس کروش از روند آماده سازی تیمش برای بازی  با هند راضی است و می گوید:«همه چیز خوب است.ما فقط یک مصدوم داریم اما مشکل دیگری وجود ندارد.»

کروش این را گفت و ادامه داد:«وریا غفوری مصدوم است اما غیر از وریا باید بگویم که ما با ترکیب جدیدی مقابل هند بازی می کنیم.ما از میدان بازی با گوام آمده ایم و قطعا تغییراتی خواهیم داشت.»

عادل به او گفت که مردم از روند جوانگرایی تیم ملی راضی هستند که او این واکنش را نشان داد:«این اتفاق خوبی است اما مهمترین قدم این است که این راه ادامه پیدا کند و در این مرحله هند از پیش رو برداشته شود.»

دوباره فردوسی پور گفت که مردم انتظار یک بازی پر گل را می کشند که کروش گفت:«من می خواهم این اطمینان خاطر را بدهم که نتیجه لازم را می گیریم.آن شور و اشتتیاق در بین بچه ها وجود دارد.امیدوارم بتوانیم هواداران را خوشحال کنیم.»

سرمربی تیم ملی در واکنش به این سوال که آب و هوای هند چطور است هم گفت:«فعلا که همه چیز خوب است اما امیدوارم توفان نشود.»

 

 

251 41

کد خبر 454984

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین