حمایت کابران شبکه های اجتماعی از مذاکره کننده ارشد هسته ای: ما همه عراقچی هستیم

برخی کاربران شبکه های اجتماعی با اشتراک پوستری تصویری حمایت خود را از مذاکره کننده ارشد هسته ای در برابر کمیسیون برجام مجلس اعلام کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پس از تنش میان سیدعباس عراقچی و برخی از اعضای کمیسیون برجام در روز یکشنبه هفته جاری که منجر می شود عراقچی عینکش را بر میز بکوبد و بگوید: «ببخشيد اگر ما در شأن مجلس نيستيم.» (اینجا)، اکنون پوستری در حمایت از اين مذاکره کننده ارشد هسته ای کشورمان طراحی شده و روی آن نوشته شده است: ما همه عراقچی هستیم.

این پوستر در گروه های مختلف شبکه اجتماعی تلگرام در حال اشتراک است.

27213

 

 

کد خبر 455989

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۵:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
    قابل توجه اقای زاکانی و هم مسلکاشون تا کی میخواین مقابل مردم بایستید
  • بی نام IR ۱۵:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
    عجیب این رفتار زشت با آقای عراقچی و صد وهشتاد درجه متفاوت با آقای جلیلی و عباسی هستش.امیدوارم مردم در انتخابات بعدی آگاهانه عمل کنند. عراقچی و ظریف تنها نیستند.
  • یعقوب A1 ۲۰:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
    38 2
    رهبی روحانی ظریف عراقچی مچکریم
  • ناشناس IR ۲۱:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
    6 131
    مردم بیدار شید.اینا یه توافقی کردن که شما خبر ندارین.هرچی امتیاز بوده دادن.خیلی ساده اید ملت.خدا آخر عاقبتمونو بخیر کنه.
    • بی نام A1 ۰۵:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۱
      6 0
      خدا عاقبت شما رو هم بخیر کنه
  • بدون نام ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۰
    24 0
    بزرگترين مشكل كميسيون برجام وگردانندگان افراطي آن،همسويي دولت وملت وحمايت يكپارچه قاطبه ملت ازاين توافق است!پس اينگونه تلاش كميسيون يادشده،غيرقابل انتظارنيست!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین