پیش از این نیز آویگدور لیبرمن تاکیده کرده بود که دولتش در این خصوص نه چیزی را تایید و نه تکذیب می‌کند

رسوایی سازمان سیا در ماجرای ترور مقام عالی‌رتبه حماس در امارات متحده عربی همچنان در راس اخبار بین‌المللی قرار دارد . در شرایطی که دولت بنیامین نتانیاهو نخست وزیری اسرائیل تا‌کنون در خصوص این حادثه موضع‌گیری رسمی نداشته و تنها آویگدور لیبرمن در سخنانی تند و تیز تاکید کرد که اسرائیلی‌ها هرگز نه چیزی را تایید و نه تکذیب می‌کنند، امروز وزیر امور خارجه سابق این رژیم خانم تزیپی لیونی لب به سخن گشوده و سخنانی عجیب و غریب‌تر از اظهارات لیبرمن را مطرح کرد .
به گزارش بی‌بی‌سی، لیونی در این خصوص گفت: این حقیقت که یک تروریست کشته شده و اصلا هم اهمیتی ندارد که مکان مرگ او غزه یا دبی بوده به خودی خود خبری خوشایند برای ما در روند مبارزه با تروریسم است !


این نخستین بار است که یک مقام اسرائیلی در خصوص ترور محمود المبحوح چنین موضع‌گیری عجیب و غریبی می‌کند . بیستمین روز از ماه ژانویه بود که المبوح در هتلی در دبی به قتل رسید . عاملان دخیل در ترور او بر اساس یافته‌های پلیس دبی، پاسپورت‌های ایرلندی، انگلیسی و فرانسوی داشته‌اند . پلیس دبی تا‌کنون چندین بار عکس مظنونان به دخالت در این ماجرا را منتشر کرده اما هیچ‌کدام از این افراد تا‌کنون بازداشت نشده‌اند . المبحوح از بنیان‌گذاران شاخه نظامی حماس بود . سرویس اطلاعاتی موساد متهم شماره یک این پرونده است اما اسرائیلی‌ها دائما اصرار دارند که دلیلی معتبر دال بر دخالت موساد در این پرونده وجود ندارد .


لیونی که ریاست حزب کادیما در پارلمان اسرائیل را بر عهده دارد و البته جریان منتقد دولت بی‌بی هم محسوب می‌شود کوچک‌ترین اشاره‌ای به احتمال دست داشتن اسرائیلی‌ها در این پرونده نکرد . او در کنفرانس یهودی‌گری در بیت‌المقدس در این خصوص گفت: جهان باید یکصدا در مقابل تروریسم بایستد. هر‌گونه مقایسه میان مبازران و تروریست‌ها اشتباهی محض است .
از زمان اغاز این پرونده تا‌کنون رابطه میان غرب و اسرائیل به واسطه استفاده موساد از هویت شهروندان اروپایی به شدت متشنج شده‌است .

 

کد خبر 45644

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 4 =