کابوس بی طلایی تکمیل شد/ یزدانی و رحیمی هم باختند ؛ خادم با ناکامی از لاوس وگاس برمی گردد

حسن رحیمی و حسن یزدانی هم از کسب مدال طلا بازماندند تا کار.ان کشتی ایران در جهانی لاس وگاس ناکام باشد.

 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ دو فینالیست آزادکار ایران در رقابت با رقبای خود مغلوب شدند. حسن رحیمی  آزادکار وزن 57 کیلوگرم ایران که یک مدال طلا و دو برنز جهان را در کارنامه خود دارد در دیدار نهایی این وزن به مصاف ولادیمیر خینچگاشویلی دارنده مدال نقره المپیک از گرجستان رفت و در پایان 5 بر 4 مغلوب شد تا نقره بگیرد. حسن که کشتی را از ابتدا از حریفش پیش بود ، در ثانیه های پایانی در حالی که 4 بر یک پیش بود، دو بار خاک شد و ناباورانه مدال طلا را از دست داد. ایران در طول مسابقات لاس وگاس ، کشتی های زیادی را به این صورت از دست داد. دو کشتی گیر فرنگی مان و حالا حسن رحیمی اسیر این اتفاق شدند .

در دیگر فینال هم حسن یزدانی ، پسر دلاور کشتی ایران هم کگه وزنش المپیکی نبود ، نتوانست طلا بگیرد. او که از سر شب ، تمام مردم را امیدوار به مدال طلا کرده بود ،در دیدار نهایی به مصاف ماگومد رسول گاجی ماگومدوف از روسیه رفت و در پایان با نتیجه‌ 10 بر 3 شکست خورد و به مدال نقره دست یافت.

علیرضا قاسمی گشتی گیر وزن 74 کیلوگرم کشورمان هم با شکست برابر گودیف روس ، با نتیجه 7 بر صفر شکست خورد و از مدال برنز هم باز ماند.

رسول خادم بعد از این ناکامی که داوری ها هم نقشی در آن نداشتند ، می تواند از این بگوید که بییشتر سهمیه های المپیک را گرفته است اما تیم او وقتی در این رقابت ها مدال طلا نگیرد ، شانس بالایی برای مدال طلا در المپیک هم ندارد. ورزش اول ایران که در لندن هم مدال طلا نگرفته بود.

4141

 

 

کد خبر 456739

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 18
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • 4 1350 A1 ۰۳:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
    32 96
    خبر جون مادرت تایید کن حرف هواداران پرسپولیسه چه خوشتون بیاد چه بدتون بیاد اه هواداران پرسپولیس دامن گیر گودرزی و اللخصوص امیر خادم و برادرش رسول خادم شد شرمنده اییم هواداران محبوب ترین تی آسیا
    • رامين A1 ۰۶:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
      15 3
      صحبت در مورد تيم ملي هست بعد تو درمورد تيم باشگاهي جوش ميزني ايراني هستي فكر نميكنم
  • شایان A1 ۰۳:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
    85 37
    برادران خادم جان هر کسی که دوستش دارید حداقل چند وقت از ورزش ایران فاصله بگیرید ما مردم چه گناهی کردیم که ورزش ما با سیاست قاطی شده وگرنه زودتر از اینها باید میرغتید اگر حمایت برخی افراد رو نداشتید
    • یاسین IR ۰۴:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
      37 14
      بیشتر کشتی گیرهای ما برای اولین بار میدان جهانی رو تجربه می کردند و انصاف نیست که اونها رو سرزنش کنیم ، سرزنش زیبنده وزارت ورزشه که به فوتبالی که 40 سال عقده المپیک داره میلیاردی پول می ده بودجه یکسال کل مجموعه کشتی کمتر از 10 میلیارده در حالی که یه بازیکن معمولی لیگ فوتبال بالای یک میلیارد می گیره حالا بگید رسول خادم مقصره
  • بی نام IR ۰۳:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
    69 11
    این دو نفر عالی بودن مخصوصا یزدانی
  • بی نام IR ۰۳:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
    41 25
    چی می خوان این خانواده خادم از جون این مملکت؟ لابد چند وقت دیگه فرزندانشون هم به اونا اضافه خواهند شد.
  • بی نام A1 ۰۳:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
    48 39
    به کار خادم ایمان دارم ولی کادر فنی فرنگی باید عوض شه
    • بی نام IR ۰۴:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
      34 29
      خادم کشتي ايران نابود کرد
  • یکی IR ۰۳:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
    25 25
    آقای خادم شما باید جوابگو باشید در حقیقت باید کناره گیری کنید
  • بی نام A1 ۰۴:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
    2 24
    ناداوری شد
  • بی نام IR ۰۴:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
    20 25
    آقايان خادم واقعا چي ميخوان از اين مملکت کشتي نابود کردن .
  • بی نام A1 ۰۴:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
    19 13
    خسته نباشي دلاور جناب خادم
  • بی نام IR ۰۴:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
    30 7
    آخه كجاي دنيا ديديد كه رئيس فدراسيون و سرمربي تيم ملي يكى باشه، آقاي خادم كيه كه ندونه شما و برادرتون با لابي وزير ورزش به اينجا رسيديد برادرتون كه پرسپوليس و استقلال و نابود كرد شما هم كه هر آنچه محمد بنا در كشتى فرنگي ساخته بود با حذف وي فقط به دليل روحيه انحصارطلبي شما به ويرانه اي تبديل كرديد. مردم رو هم با نتايج قبليتون گول نزنيد چون عيار همه ورزشها به غير از فوتبال فقط در المپيك و مسابقات مقدماتى المپيك جايي كه همه كشورها با آمادگى كامل ميان واقعا شما چطور تونستيد محمد بنا بهاتين مربي جهان فردي كه يك رنسانس در كشتي فرنگي ايران با بدست آوردن سه مدال طلاي المپيك رو خونه نشين و دستيارانش و آواره كشورهايى مثل آذربايجان.
  • حمید A1 ۰۵:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
    23 11
    از وقتی رسول اومده تمامی کشتی گیران با چهره هجومی میان و لذت دیدن کشتی خیلی بیشتر شده.خبرآنلاین از کی نایب قهرمانی جهان ناکامی محسوب میشه.نفرتون رو معرفی کنید تا مردم به موجی که میخواین به نفع نفرتون علیه ذسول راه بندازید پی ببرن.
  • مهدی IR ۰۶:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
    32 6
    عزیزان فقط یادتون باشه قبل از اومدن رسول خادم، چند دوره فقط به مدال برنز مراد محمدی دلخوش بودیم. رئیس فدراسیونی که اتاقش تو سالن کشتیه جای تقدیر داره
  • تورج IR ۰۶:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
    17 3
    این خبرانلاین هر جور هست می خواد رسول خادم رو زیر سوال ببره اخه بی انصاف ها کشتی ازاد ما دگرگون شده با یک مشت جوون دیشب کشتی های فوق العاده ای رو گرفتن هجومی و زیبا از کشتی حسن یزدانی هر ادم کشتی دوستی لذت می برد با فن های نابی که می زد اکثر سهمیه ها رو هم گرفتن مدال های زیادی هم گرفتن حالا چون جوون و کم تجربه بودن طلا نشد شک ندارم این کشتی گیرها اگه یه چند سال دیگه زیر نظر رسول باشند کشتی ازاد ما لااقل تا یک دهه اینده بیمه خواهد بود.
  • مصطفی IR ۰۸:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
    13 0
    خبر انلاین منظور از این تیترت چیه این دو تا جوون نقره جهانی گرفتند یزدانی اولین حضورش بود بابا کمی هم انصاف
  • بی نام A1 ۱۶:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
    0 0
    متاسفانه بیشترین اشتباه رو خادم انجام میداد کنار تشک بقدری با داد و هوار تمرکز کشتی گیرها رو برهم میزد و این کار باعث مردد شدن ورزشکار میشد حتی مجبور میشدند وسط مسابقه سرشون رو برگردونند تا حرفای ایشون رو بشنوند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین