به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرکرد ،منوچهر اعتدالپور، در كميته آرد و نان شهرستان شهركرد اظهار داشت: تمامي واحد هاي صنفي، بايستي براي ادامه فعاليت قانوني، داراي پروانه كسب باشند.
وي تاكيد كرد: واحد هاي صنفي همچنين بايد نسبت به تهيه كارت مباشر براي زير مجموعه خود، اقدامات لازم را انجام دهند.
اعتدالپور افزود: نان قابل عرضه در واحد هاي صنفي، بايستي براساس بسته بندي بهداشتي صورت گيرد.
وي تصريح كرد: كيفيت توليد نان در۲۲۰ نانوايي شهرستان شهركرد، از طريق گروه هاي بازرسي ويژه بررسي مي شود.
معاون برنامه ريزي و امور عمراني فرماندار شهرستان شهركرد بيان داشت: ماهانه ۴۹ هزار كيسه آرد ۴۰ كيلوگرمي، بين نانوايان شهرستان شهركرد توزيع مي شود.
وي اضافه كرد:از اين تعداد هفت هزار و۵۰۰ كيسه به نانوايان روستاهاي شهرستان شهركرد اختصاص دارد.
اعتدالپورعنوان داشت: توليد نان با كيفيت و بهداشتي، جزو برنامه هاي اصلي مسئولان شهرستان شهركرد در سال جاري است.
گفتني است؛ توزيع نان داراي شناسه، با كيفيت بالا و بسته بندي بهداشتي، يكي از سياست هاي اصلي مسئولان شهرستان شهركرد به شمار مي رود.
نظر شما