رایتل برای تمامی بازدیدکنندگان از نمایشگاه تلکام هدایا و تخفیف¬های کم نظیری را در نظر گرفته است.

به گزارش روابط عمومی رایتل، این اپراتور برای مشترکین خود و سایر بازدید کنندگان از نمایشگاه تلکام 94هدایایی را در نظر گرفته است . اولین بسته تخفیفی ویژه تلکام،اهدای سیم کارت دیتای رایتل با تخفیف استثنایی به مراجعه کنندگان غرفه رایتل است،

بدین ترتیب که با ارایه کارت ملی توسط مشترک،فرایند ثبت نام و فعال سازی سیم کارت درمحلن مایشگاه انجام شده و سیم کارت فعال به مشترک تحویل می شود.
هدیه دیگر ،اهدای تخفیف 50 درصدی جهت خریدسیم کارت اعتباری رایتل به همراه هدایای یک ماهه است که در محل غرفه رایتل انجام خواهد شد .

گفتنی است هدایای بسته آغازین سیم کارت اعتباری شامل 500 مگابایت اینترنت، 10 هزاردقیقه تماس صوتی و 10 هزارپیامک درون شبکه ای با اعتبار 30 روز است.
همچنین مشترکین فعلی رایتل در انواع سیم کارت های اعتباری، دایمی و دیتا، می توانند با شرکت در نظر سنجی که در نمایشگاه تلکام از طریق وب کیوسک های مستقر، انجام می شود،هدیه دریافت کنند.
گفتنی است به بازدیدکنندگان از نمایشگاه که به همراه کودک خود در فعالیت های جانبی غرفه کودک رایتل مشارکت نمایند بن ویژه سیم کارت والد و کودک با تخفیف 75 درصد اهدا می شود.

 

2121

 

 

 

کد خبر 460684

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =