توضیح رییس اتاق ایران درباره روزهای داغ رفت‌وآمد هیات‌های اقتصادی/ در جلسه با تجار لهستانی چه گذشت؟

رییس اتاق بازرگانی ایران می‌گوید: «این روزها، روزهای داغ رفت‌وآمد هیات‌های اقتصادی است و همه مسوولان اتاق از اعضای هیات رییسه تا پرسنل اتاق، سخت مشغول تنظیم برنامه‌های این هیات‌ها هستند.»

محسن جلال‌پور در تازه‌ترین نوشته اینستاگرامی خود درباره ملاقات خود با نایب رییس اتاق لهستان توضیح داد.

وی درباره این جلسه توضیح می‌دهد: «دیروز ميزبان معاون نخست‌وزير و وزير اقتصاد لهستان بودم كه همراه نايب ریيس اتاق و حدود 100 فعال اقتصادي اين كشور به تهران سفر كرده‌اند. در اين ميان، ملاقات هاي خوب و مفيدي بين تجار لهستاني و فعالان اقتصادي ايران برگزار شد.»

رییس اتاق بازرگانی ایران می‌افزاید: «بعد از انجام ملاقات‌ها، نايب رييس اتاق لهستان وقت اختصاصي جداگانه‌اي درخواست كرد و به اتاقم آمد. ابتدا به تعريف و تمجيد برگزاري منظم و كاربردي ملاقات‌ها پرداخت و بعد افسوس خورد و عذرخواهي كرد كه در آخرين لحظات رييس اتاق لهستان نتوانسته به دليل كسالت، هيات را همراهي كند.»

جلا‌ل‌پور عنوان کرد: «آقاي آندره پيلات از من براي سفر رسمي به ورشو دعوت كرد و بعد از آن با نكته‌سنجي از پيشنهاد من مبني بر تشكيل شركت‌هاي مشترك و ساخت برند مشترك در محصولات كشاورزي بين فعالان اقتصادي دو كشور استقبال كرد و خواهان توضيح بيشتر در اين زمينه شد.»

وی ادامه می‌دهد: «پس از دقايقي، گفت و شنودمان خودماني شد و زماني كه گفتم در سه ماه گذشته بيش از 20 هيات اروپايي را ميزباني كرده‌ايم و همين تعداد سفير از كشورهاي مختلف به اتاق ايران آمده‌اند، تعجب كرد و به فكر فرو رفت. شايد پيش خود گفت چقدر دير به ايران سفر كرديم. البته براي من هم جالب بود كه نايب ریيس اتاق لهستان خبر داد كه بيش از هزار و 500 شركت لهستاني در نوبت اعزام به ايران هستند، بنابراين تصميم گرفتيم با دريافت مشخصات شركت‌ها، آنها را در قالب هيات‌هاي تخصصي منظم كنيم و با معرفي متقابل، شركت‌ها، زمينه سفر هيات‌هاي تخصصي را فرام آوريم.»

رییس اتاق بازرگانی ایران متذکر می‌شود: «به ايشان خبر دادم كه در آينده نزديك با ايجاد سايتي جامع در واحد بين‌الملل، امكان ملاقات‌هاي مجازي B2B را فراهم مي‌كنيم و ايشان خيلي استقبال كرد و از من خواست سرعت انجام اين كار را بيشتر كنيم.»

جلال‌پور خاطرنشان می‌کند: «اين روزها، روزهاي داغ رفت‌وآمد هيات‌هاي اقتصادي است و همه مسوولان اتاق از اعضاي هيات ریيسه تا پرسنل اتاق، سخت مشغول تنظيم برنامه‌هاي اين هيات‌ها هستند.»

22539پی

کد خبر 461640

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سامان RO ۰۶:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۵
    1 0
    به امید انیکه مانند گذشته این رفت و آمد ها فقط به نفع بخشی از اتاق که دارای نفوذ و رابطه هستند، نباشد و کل بخش خصوصی بتواند از مزیت های آن برخوردار باشد...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین