به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومي فرماندهي انتظامي استان اصفهان، فرمانده انتظامي شهرستان كاشان با اعلام اين خبر اظهار كرد: ماموارن واحد گشت انتظامي اين فرماندهي در ساعات پاياني شب گذشته حين گشت زني در بازار زرگرهاي شهرستان، متوجه صداهاي ناموزون از داخل يك طلا فروشي شده كه با دقت به آن، متوجه شدند صدا از زيرزمين است.
سرهنگ كاراگاه مهدي پورغلامحسين افزود: ماموران بلافاصله وارد عمل شده و پس از اقدامات كارشناسانه و جستجو در محل متوجه خانهاي مخروبه در پشت مغازه شدند و با مشاهده تونلي در آن حوالي كه 12 متر طول و 70 متر عرض داشت مشخص شد فردي به منظور سرقت از طلافروشي اقدام به حفر تونل كرده و همچنان مشغول ادامه حفر است.
وي افزود: با اقدام غافلگيرانه ماموران سارق كه فردي غير بومي و معتاد به مواد مخدر است قبل از اينكه بتواند وارد مغازه طلافروشي شود در حالي كه از حضور ماموران متعجب شده بود دستگير و از وي ابزاري چون بيل، بيل چه و چكش جهت حفر تونل كشف شد.
فرمانده انتظامي شهرستان كاشان گفت: در اين زمينه پرونده تشكيل و متهم جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي شد.
سرهنگ پورغلامحسين با بيان اينكه حفاظت فيزيكي مكان مغازه، عاملي مهم در جهت پيشگيري از سرقت مغازه است، تصريح كرد: به متصديان واحدهاي صنفي مخصوصا طلافروشيها تاكيد ميكنيم كه قبل از احداث واحدصنفي به اطراف آن توجه كامل كرده و از راه اندازي مغازههاي خود در كنار ساختمانهاي نيمه كاره و مخروبه خودداري كنند.
نظر شما