آمادگی بنیاد شهید برای تدفین پیکرکشته شدگان فاجعه منا در گلزارهای شهدا

ایرنا نوشت: قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بنیاد شهید برای دفن پیکر مطهر کشته شدگان فاجعه منا در گلزارهای شهدا آماده است.

سردار محسن انصاری افزود: پس از صدور فرمان رهبرمعظم انقلاب مبنی بردفن ستادی دربنیاد شهید زیرنظرمعاون تعاون تشکیل تا براساس آماری که سازمان حج و زیارت اعلام می کند مراسم تدفین انجام شود.
وی با اشاره به اینکه کشته شدگان منا را رهبر معظم انقلاب مهاجرالی الله خطاب فرمودند، بیان کرد: تمام سعی و تلاش خود را برای برگزاری مراسم باشکوه تشییع پیکرمطهر کشته شدگان درقطعات شهدای شهرها را به کار خواهد بست.
زائران ایرانی کشته شده در فاجعه منا بنابر درخواست نماینده ولی فقیه و رییس سازمان حج و زیارت و برمبنای موافقت مقام معظم رهبری در گلزار شهدا به خاک سپرده می شوند.
فاجعه منا پنجشنبه هفته گذشته همزمان با روز عید قربان و هنگام حرکت زائران برای رمی جمرات بر اثر سوءمدیریت و بی کفایتی مسوولان سعودی رخ داد.
دراین حادثه دلخراش در مجموع بیش از چهار هزار و 700 زائر کشته، مفقود و مصدوم شده اند.
امسال 64 هزار زائر ایرانی برای انجام مناسک حج به عربستان سعودی اعزام شدند.
نخستین کاروان حجاج ایرانی روز گذشته (دوشنبه) از طریق فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) وارد کشور شد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بامداد امروز وارد مکه شد و با حضور در یکی از بیمارستان های این شهر از مجروحان فاجعه منا عیادت کرد.
۴۲۴۲ 

کد خبر 462800

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • باران A1 ۱۵:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۹
    0 0
    خبر جان خسته نشدی داری لحظه به لحظه گزارش میدی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین