مهر نوشت ،مدیرکل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری گفت: فروش مرغ بدون آنتی بیوتیک توسط مردم در چهارمحال و بختیاری با استقبال روبه رو نشد.

عبدالمحمد نجاتی در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: خرید مرغ بدون آنتی بیوتیک در چهارمحال و بختیاری با استقبال روبرو نشده و مرغدارانی که مرغ بدون آنتی بیوتیک را تولید کرده بودند مجبور شدند محصولات خود را در استان های دیگر از جمله اصفهان به فروش برسانند.

وی بیان کرد: علت این مسئله نیز به خاطر قیمت بالاتر این محصول و همچنین نا آشنایی مردم با خواص مرغ بدون آنتی بیوتیک بوده است.

مدیر کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به اینکه ۱۲ کشتارگاه دام در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، اظهار داشت: یکی از این کشتارگاه های استان چهارمحال و بختیاری صنعتی است که منطقه جونقان استان چهارمحال و بختیاری وجود دارد.

وی یادآور شد: کشتارگاه استاندار در شهر فرخ شهر ساخته می شود که ساخت سالن کشتار این کشتارگاه آغاز شده است.

مدیر کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: کارشناسان دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری نظارت دقیق بر انجام کشتار دام دارند و گوشت های که در کشتارگاه ذبح می شود و مهر دامپزشکی دارند سالم هستند و مردم باید خرید این گوشت ها را مورد توجه قرار دهند.

وی در ادامه تاکید کرد: با تزریق واکسن به موقع به دامها و سم پاشی، تمام بیمار های مشترک بین دام و انسان در استان چهارمحال و بختیاری تحت کنترل است و مشکلی در این خصوص نداریم.

مدیر کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری بیان کرد: با توجه به اینکه نظارت دامپزشکی بر روی کارخانجات تولید لبنیات وجود دارد، مردم باید لبنیات کارخانجات را خریداری کنند و محصولات این کارخانجات به علت اینکه پاستوریزه می شوند، عاری از عوامل بیماری زا هستند.

 

کد خبر 463288

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین