علی مهرعلیزاده در گفت وگو با ایرنا گفت: این سفر با هدف بهره گیری از توان و ظرفیت علمی دانشگاه های کشور در حوزه های مختلف بخصوص حوزه اجتماعی انجام می شود.
وی اظهار کرد: این جامعه شناسان عضو مراکز پژوهشی و تحقیقاتی معتبر، مهم و همچنین مراکز اجرایی کشور هستند و از مراتب علمی بالایی برخوردارند بنابراین تلاش می شود موضوع تعدادی از پایان نامه ها و پروژه های تحقیقاتی و پژوهشی این افراد به سمت مسایل اجتماعی این استان سوق داده شود.
مهرعلیزاده افزود: این سفر مقدمه انجام مراودات علمی و رفت و آمدهای دو طرفه خواهد بود و باید استادان دانشگاه های استان نیز در این زمینه فعال شوند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری ایلام گفت: سفر این تعداد جامعه شناس برجسته کشور برای نخستین بار و به صورت داوطلبانه انجام می شود تا موضوعات اجتماعی استان از نزدیک مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
به گفته وی، این استادان دارای تخصص های مختلف توسعه، روستایی، شهری، فقر و غیره بوده و به تناسب تخصص خود از نزدیک وضعیت مناطق مختلف استان را مشاهده و بررسی می کنند.
وی ادامه داد: روز پنجشنبه هفته جاری نشست مشترکی با حضور استاندار، معاونان استاندار، مدیران کل دستگاه های اجرایی مرتبط با حوزه اجتماعی و استادان دانشگاه های ایلام با این جامعه شناسان برجسته کشور بمنظور بررسی مشاهدات انجام شده و نیز ارایه نظرها و پیشنهادها برگزار می شود.
وی تاکید کرد: اساتید برجسته دانشکده های علوم اجتماعی، اقتصاد و روان شناسی دانشگاه تهران فردا چهارشنبه وارد ایلام شده و برنامه های آنها بمدت سه روز کاری تا جمعه 17 مهر ادامه دارد.
مهرعلیزاده یادآور شد: پیش از این به منظور بهره گیری از ظرفیت های علمی در حوزه اجتماعی استان، اتاق فکر اجتماعی و شورای مهار، کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی با عضویت استادان و صاحبنظران دانشگاهی و پژوهشگران برجسته راه اندازی شده بود.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری ایلام از سفر سه روزه 25 جامعه شناس، اقتصاددان و روان شناس برجسته کشور و از استادان دانشگاه تهران به این استان خبر داد.
کد خبر 465137
نظر شما