مجتبی روحانی در این زمینه اظهار داشت: مراسم رونمایی از چند فروند بالگرد بازسازی شده هوانیروز اصفهان و همچنین مراسم هفتادمین دوره فارغالتحصیلان دانشجویان هوانیروز اصفهان در روز چهارشنبه 15 مهر ماه در پایگاه شهید وطنپور اصفهان برگزار خواهد شد.
وی در ادامه تصریح کرد: امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران به همراه امیر سرتیپ دوم خلبان هوشنگ یاری فرمانده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران، در مراسم صبحگاهی هوانیروز پایگاه شهید وطنپور شرکت خواهند کرد و در این مراسم از اساتید برجسته هوانیروز اصفهان با اهدا لوح تقدیر تجلیل به عمل میآید.
فرمانده پایگاه هوانیروز شهید وطنپور اصفهان در ادامه افزود: این مراسم به مناسبت فارغالتحصیلان هفتادمین دوره دانشجویان هوانیروز اصفهان با نام امیر سرتیپ خلبان شهید کمال پروینی برگزار میگردد و به دانشآموختگان این دوره وینگ خلبانی اعطاء میشود.
روحانی در ادامه خاطر نشان کرد: همچنین پس از این مراسم یک فروند بالگرد بازسازیشده توسط متخصصین توانمند هوانیروز اصفهان و همچنین دو فروند بالگرد که توسط پرسنل مجرب و زحمتکش هوانیروز هجومی و مسلح شده نیز رونمایی و به توان هوانیروز اضافه خواهند شد.
وی ادامه داد: در ادامه این مراسم نیز اولین کتابخانه تخصصی هوانیروز نیز به صورت رسمی افتتاح میگردد.
نظر شما