۰ نفر
۱۰ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۷:۱۷

نهمین دوره جشنواره فیلم ترایبکا روز 21 آوریل با اولین نمایش جهانی چهارمین فیلم از مجموعه انیمیشن «شرک» آغاز می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، فیلم جدید سری «شرک» با عنوان Shrek Forever After تولید دریم ورکس انیمیشن و پارامونت است.

این کارتون سه‌بعدی را مایک میچل کارگردانی کرده و چهارمین و آخرین قسمت از مجموعه بسیار پرفروش «شرک» است. مایک مایرز، کامرون دیاز، ادی مورفی و آنتونیو باندراس بار دیگر به عنوان صداپیشه با این پروژه همکاری کرده‌اند.

چهارمین «شرک» دومین انیمیشن سه‌بعدی است که فیلم افتتاحیه یک جشنواره سینمایی مهم می‌شود. امسال «بالا» تولید پیکسار و دیسنی هم فیلم افتتاحیه جشنواره کن بود.

جین رزنتال یکی از موسسان جشنواره ترایبکا در این باره گفت: «ما همیشه به این فکر می‌کنیم که جشنواره ترایبکا با فیلم‌هایی جذاب و مورد پسند تماشاگران آغاز شود. چهارمین «شرک» تلفیقی از مهارت در قصه‌گویی و خلاقیت هنری و در همین حال ویترینی از عجایب فیلمسازی سه‌بعدی است.»

قسمت چهارم «شرک» از 21 مه در سینماهای دنیا اکران می‌شود. شرک، غول سبز که دیگر حسابی اهلی شده در فیلم آخر این مجموعه آرزوی روزهای پرهیجان‌تری را دارد. او به آرزویش می‌رسد و خود را در دنیایی دیگر می‌یابد، اما این تازه آغاز دردسرهای جدید برای اوست. در این دنیای جدید غول‌ها شکار می‌شوند و رامپل‌استیلتسکین پادشاه است.

سه فیلم اول مجموعه «شرک» در مجموع حدود 2/2 میلیارد دلار فروش داشتند. نهمین دوره جشنواره فیلم ترایبکا 21 آوریل تا دوم مه برگزار می‌شود.

رابرت دنیرو بازیگر صاحبنام یکی از بانیان جشنواره ترایبکا است که سال 2002 در واکنش به 11 سپتامبر راه‌اندازی شد. ترایبکا نام محله‌ای نزدیک برج‌های دوقلو در نیویورک است.

در دوره قبلی جشنواره ترایبکا «درباره الی» به کارگردانی اصغر فرهادی از ایران جایزه بهترین فیلم بلند داستانی را از آن خود کرد.

ورایتی / 28 فوریه

کد خبر 46586

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین