به گزارش خبرآنلاین، این هواپیما از لهستان به انگلیس پرواز میکرده است. زمانی که کادر هواپیما از اعطای جایزه 10 هزار یورویی به مسافر خودداری کردند، او که به شدت عصبانی بود برگه بخت آزمایی را در مقابل دیدگان مسافران دیگر داخل دهانش قرار داد و آن را خورد. این فرد برگه بخت آزمایی را در همین هواپیما که متعلق به شرکت هواپیمایی رایانایر بوده، خریده بود.
سخنگوی شرکت هواپیمایی رایانایر در این باره گفت: زمانی که کادر هواپیما از اعطای فوری مبلغ جایزه به این مسافر خودداری کردند، او برگه بخت آزمایی را خورده است. کادر هواپیما قبل از اعطای جایزه، هویت کلیه افراد برنده در مسابقه بخت آزمایی را بررسی میکنند. آنان در آن لحظه 10 هزار یورو وجه نقد همراه خود نداشتند تا به این فرد بدهند.
القبس/1 مارس
مسافری که در هواپیما برنده مسابقه بخت آزمایی شده بود زمانی که کادر هواپیما از اعطای فوری جایزه به او خودداری کردند، برگه بخت آزمایی را خورد.
کد خبر 46693
نظر شما